Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocata din Bucuresti, in stare grava dupa ce a fost atacata cu toporul intr-o parcare

Antena3 Antena3,
Avocata din Bucuresti, in stare grava dupa ce a fost atacata cu toporul intr-o parcare

O avocata din Bucuresti a a ajuns in stare grava la spital, dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost atacata intr-o parcare din sectorul 2 de un individ care a lovit-o de doua ori in cap cu un topor. Atacatorul a fost. continuă pe Antena3

O avocata din Bucuresti, in stare grava dupa ce a fost lovita cu un topor in cap

O avocata din Bucuresti a fost transportata in stare grava la spital, dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost atacata intr-o parcare din sectorul 2 de un barbat care a lovit-o cu un topor in cap.

UPDATE O avocata din Bucuresti, in stare grava dupa ce a fost lovita cu un topor in cap. Agresorul a fost retinut si dus la audieri

O avocata din Bucuresti a fost transportata in stare grava la spital, dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost atacata intr-o parcare din apropierea strazii Popa Nan, din Sectorul 2, de un barbat care a lovit-o cu un topor in cap. Agresorul a fost retinut si dus la Serviciul Omoruri, din cadrul Politiei Capitalei, pentru audieri.

UPDATE O avocata din Bucuresti, in stare grava dupa ce a fost lovita cu un topor in cap. Agresorul a fost retinut

O avocata din Bucuresti a fost transportata in stare grava la spital, dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost atacata intr-o parcare din apropierea strazii Popa Nan, din Sectorul 2, de un barbat care a lovit-o cu un topor in cap. Agresorul a fost retinut si dus la Serviciul Omoruri, din cadrul Politiei Capitalei, pentru audieri.

Avocata din Bucuresti, atacata cu toporul intr-o parcare.

O avocata din Bucuresti a fost transportata in stare grava la spital, dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost atacata intr-o parcare din sectorul 2 de un individ care a lovit-o in cap cu un topor, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie. Potrivit surselor citate, agresorul a fost prins, la scurt timp de la incident, de politisti ai Sectiei 8 si este audiat de ofiterii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei. El a recunoscut ca a lovit-o de doua ori pe avocata, insa nu a precizat motivul .

Vaslui: Barbat internat in stare grava, dupa ce a fost atacat de cainii unui cioban

Un barbat in varsta de 58 de ani a ajuns in stare grava la spitalul din Barlad, dupa ce a fost atacat pe camp de o haita de caini apartinand unui cioban care isi tinea stana inafara satului. Vasluianul.

Bucuresti: O avocata a fost atacata cu toporul intr-o parcare din sectorul 2

O avocata din Capitala a fost atacata, joi seara, intr-o parcare din sectorul 2 de catre un individ care a lovit-o cu un topor in cap. Agresorul femeii, care a fost transportata in stare grava la spital, a fost.

O femeie din Vaslui a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batuta de sot cu ciocanul

O femeie in varsta de 59 de ani, din localitatea vasluiana Feresti, a ajuns in stare grava la spital, cu mai multe coaste rupte si cu fractura de maxilar, dupa ce a fost batuta cu bestialitate cu ciocanul de.

O femeie din Vaslui a ajuns in stare grava la spital, fiind batuta cu ciocanul de sotul sau

O femeie de 59 de ani din localitatea vasluiana Feresti a ajuns in stare grava la spital, fiind batuta cu ciocanul de sotul sau. Barbatul, in varsta de 63 de ani, consumase prea mult alcool si astfel a.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Producatorii de alcool din Cluj risca falimentul, dupa ce Tamas a fost dat afara de la CFR

Dupa infractori si Mutu, ne-au trimis OTV-ul! Satula de jigniri, Italia declara razboi RomanieiProducatorii de alcool din Cluj risca falimentul, dupa ce Tamas a fost dat afara de la CFRSeismologii din Vrancea sustin ca in seara asta mai trebuia sa fie un cutremur, dar s-a furatSute de mii de pelerini la sediul RTV, dupa ce in platou au ajuns moastele Paulei IacobGata cu boieria! Calatoriile cu liftul nu vor mai fi gratuite.

Chic Ville intra pe piata din Bucuresti cu o investitie de 250.000 de euro intr-un nou magazin

Reteaua de magazine de decoratiuni interioare Chic Ville a investit 250. 000 euro in primul magazin din Bucuresti, aceasta fiind cea de-a treia sa locatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )