Libnet.ro
UNICEF

11:00

Avocata Laura Voicu, sub control judiciar. Curtea de Apel a respins solicitarea DNA

Antena3 Antena3,
Avocata Laura Voicu, sub control judiciar. Curtea de Apel a respins solicitarea DNA

Avocata Alinei Bica a fost pusa sub control judiciar, vineri seara. Asa au decis magistratii Curtii de Apel, desi procurorii cerusera arestare preventiva a Laurei Voicu. Laura Voicu este acuzata ca a atestat. continuă pe Antena3

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, va fi cercetata sub control judiciar. Curtea de Apel a respins propunerea DNA de arestare preventiva

Laura Voicu, avocata fostei sefe a CSM Alina Bica, va fi cercetata sub control judiciar, dupa ce procurorii DNA au retinut-o pentru 24 de ore. Curtea de Apel a respins propunerea procurorilor DNA de arestare.

Avocata Alinei Bica, pusa sub control judiciar

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, va fi cercetata sub control judiciar. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea DNA de arestare a avocatei.

Avocata Alinei Bica, eliberata sub control judiciar

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, va fi cercetata sub control judiciar. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea DNA de arestare a avocatei.

UPDATE: Toni Grebla ramane sub control judiciar. Ce declaratii a facut fostul judecator CCR

UPDATE: Toni Grebla ramane sub control judiciar.

Referat DNA: Avocata Laura Voicu era constienta de ilegalitatea pe care o comitea, pentru ca a ezitat initial

Avocata Alinei Bica, retinuta joi de DNA, era constienta de fapta pe care o comitea prin trimiterea la audieri a unui presupus avocat, membru al Baroului constitutional, entitate fara forma legala, ea ezitand initial si solicitand avocat din oficiu, arata procurorii in referatul obtinut de Mediafax.

DNA: Avocata Laura Voicu era constienta de ilegalitatea pe care o comitea, pentru ca a ezitat initial

Avocata Alinei Bica, retinuta joi de DNA, era constienta de fapta pe care o comitea prin trimiterea la audieri a unui presupus avocat, membru al Baroului constitutional, entitate fara forma legala, ea ezitand.

Care sunt acuzatiile aduse patronului Hotelului Unirea, Vasile Bogdan, cercetat sub control judiciar pentru un prejudiciu de peste 130.000 de euro

Magistratii Tribunalului Vaslui au motivat hotararea prin care cinci din cei sase barbati suspectati ca fac parte dintr-un grup infractional organizat specializat in infractiuni economice, printre care si patronul Hotelului Unirea Focsani sunt cercetati sub control judiciar.

Izaura Anghel va fi judecata in continuare sub control judiciar

Izaura Anghel, fata lui Bercea Mondial, si fratele ei, Grinica-Ion, vor fi judecati in continuare sub control judiciar pentru santajarea lui Mircea Basescu. Tribunalul Constanta a decis mentinerea acestei masuri preventive in privinta celor doi. Decizia nu este definitiva.

Sotia fostului primar al Ploiestiului, sub control juciciar

Sotia fostului primar la Ploiestiului Iulian Badescu a fost pusa sub control judiciar, intrucat a incercat sa influenteze martorii din dosarului sotului sau, infprmeaza www. observatorulph. ro.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, adusa la DNA cu mandat

Avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, Laura Voicu, a fost adusa cu mandat la DNA. Laura Voicu a spus ca a venit la sediul DNA pentru a fi audiata intr-un dosar in care ar fi vizata. Laura Voicu a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )