Libnet.ro
UNICEF

13:45

Avocatii lui Dan Diaconescu, despre suspendarea negocierilor: in momentul asta nu exista ...

România Liberă România Liberă,
Avocatii lui Dan Diaconescu, despre suspendarea negocierilor: in momentul asta nu exista ...

Negocierile pe marginea contractului de privatizare a Oltchim au fost suspendate, luni, fara a se comunica o data ulterioara pentru reluarea discutiilor privind plata actiunilor pentru combinatul de la Ramnicu Valcea, au anuntat avocatii lui Dan Diaconescu. In momentul asta nu exista niciun termen cu privire la semnarea contractului, ba da exista 13 februarie, a declarat unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, la iesirea de la sediul Ministerului Economiei. Intrebat de . continuă pe România Liberă

Dan Diaconescu, despre esecul negocierilor pentru Oltchim: Statul nu vrea sa-mi ia banii.

Dan Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerul Economiei unde au avut loc negocierile pentru contractul privind preluarea Oltchim, ca le ofera un termen de 48 de ore Guvernului pentru a gasi o solutie pentru ca acesta sa plateasca salariile muncitorilor din combinat, potrivit Rtv. net. Noi vrem sa salvam combinatul, vrem sa dam banii, guvernantii nu vor sa ne ia banii si guvernantii nu vor sa redeschida acest combinat. ) Noi oferim din acest moment 48 de ore Guvernului actual .

PROTESTELE au fost RELUATE la OLTCHIM. Avocatii lui DD: Se negociaza iN CONTINUARE la ...

13:46 - Avocatii lui Dan Diaconescu, Cristian Dutescu si Daniel Fenechiu, au declarat ca nu exista un termen final pentru negocierea privatizarii Oltchim. Nu exista un termen final pentru negociera privatizarii Oltchim. OPSPI nu a prezentat nicio opinie cu privire la propunerile contractuale . ) Se negociaza in continuare la Ministerul Economiei, au explicat doi dintre avocatii lui Dan Diaconescu. Avocatii lui Dan Diaconescu, despre suspendarea negocierilor: In momentul asta nu exista .

Daniel Fenechiu: Dan Diaconescu ar putea veni la negocierile de la Ministerul Economiei

Negocierile dintre avocatii lui Dan Diaconescu si reprezentantii OPSPI au fost intrerupte pentru circa o ora si jumatate. Daniel Fenechiu, unul dintre avocati, a afirmat ca este posibil sa se intoarca la negocieri, la ora 16. 00, chiar cu Dan Diaconescu. Insa nu facut nicio promisiune in acest sens. Este a cincea zi de discutii pe tema privatizarii Oltchim, fara niciun rezultat concret pana acum.

Cum il ajuta legea pe Dan Diaconescu sa amane plata pentru Oltchim

Dan Diaconescu nu este obligat, din punct de vedere legal, sa incheie contractul de vanzare-cumparare a Oltchim in termen de maxim 10 zile din momentul in care a fost declarat adjudecatar al licitatiei. Cel putin asa sustin avocatii sai care invoca HG 577/2002, art. Potrivit actului normativ, in termen de 10 zile de la data intocmirii procesului-verbal comisia de negociere si ofertantul declarat castigator vor putea definitiva si incheia contractul de vanzare-cumparare de actiuni. Practic, partile implicate pot incheia contractul in 10 zile, dar nu sunt obligate. In cazul in care va fi eliminat din licitatie, Dan Diaconescu va actiona statul in judecata.

Remus Vulpescu: Dan Diaconescu nu a aratat ca exista la dispozitia lui banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim

Dan Diaconescu nu a prezentat, pe parcursul negocierilor cu statul, dovezi care sa sustina afirmatia ca dispune de banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, a declarat sambata, la RTV, seful OPSPI, Remus Vulpescu, potrivit Agerpres. Ce mi s-a aratat nu poate sustine afirmatia ca exista bani undeva la dispozitia lui Dan Diaconescu. Diaconescu are solutia juridica in contractul de privatizare, dar are nevoie de o solutie economica, a afirmat Remus Vulpescu.

Amanare la Oltchim. Avocatul lui Dan Diaconescu: Nu exista nicio obligatie sa se plateasca astazi banii

Doi dintre avocatii omului de afacere Dan Diaconescu au explicat ca negocierile de la Oltchim au fost amanate pentru moment. Este o pauza tehnica, in sensul ca se lucreaza. Se redacteaza documente. in.

PROTESTELE AU iNCETAT la OLTCHIM dupa declaratia lui Dan Diaconescu.

10:10 - Protestele au incetat la Oltchim. Angajatii combinatului au hotarat sa renunte la manifestatii dupa declaratiile lui Dan Diaconescu. 9:46 - Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, si seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Serban Pop, au venit la sediul Guvernului luni dimineata, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre situatia Oltchim. Ministrul Economiei si seful ANAF au fost convocati la Guvern pentru a discuta cu Ponta despre Oltchim 9:11 - Dan Diaconescu .

Ce se intampla cu Oltchim. Ministrul Economiei si seful ANAF discuta cu premierul despre privatizare. Ultimele declaratii ale lui Dan Diaconescu

Telenovela in direct Oltchim continua si in aceasta saptamana. Azi e termenul final pana la care Dan Diaconescu trebuie sa semneze contractul de privatizare al combinatului si sa plateasca cele 45 de.

Dan Diaconescu: Guvernantii nu vor sa ne ia banii si sa negocieze cu noi/ Am fost la banca si luni vom plati salariile

Dan Diaconescu a vorbit in aceasta seara despre esecul negocierlor pentru preluare Oltchim sustinand ca reprezentantii guvernului nu vor sa negocieze cu el si invoca un motiv care nu exista in caietul de sarcini si anume faptul ca nu arata banii. Oferim 48 de ore guvernului Pontasa gaseasca o solutie prin care noi sa platim luni la prima ora salariile oamenilor din combinat. I-am prezentat banii acum 3 zile. Am fost azi la una din bancile comerciale ale Romaniei si am cerut sa-mi elibereze o suma similara cu cea oferita de polonez n. r. 3 mil de euro) pentru intreg combinatul. Luni vom plati salariile. , a declarat Diaconescu.

Vulpescu: Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca Dan Diaconescu minte si ca nu poate dovedi ca are cei 45 de milioane de euro pe care i-a oferit la licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, potrivit Realitatea. net. Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim. El promoveaza un onflict unilateral pentru a se promova poliitic. Dan Diaconescu a furat licitatia, eliminand investitorii seriosi, a spus Vulpescu. Dan Diaconescu declarase .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )