Libnet.ro
UNICEF

16:16

Daniel Fenechiu: Dan Diaconescu ar putea veni la negocierile de la Ministerul Economiei

Hotnews Hotnews,
Daniel Fenechiu: Dan Diaconescu ar putea veni la negocierile de la Ministerul Economiei

Negocierile dintre avocatii lui Dan Diaconescu si reprezentantii OPSPI au fost intrerupte pentru circa o ora si jumatate. Daniel Fenechiu, unul dintre avocati, a afirmat ca este posibil sa se intoarca la negocieri, la ora 16. 00, chiar cu Dan Diaconescu. Insa nu facut nicio promisiune in acest sens. Este a cincea zi de discutii pe tema privatizarii Oltchim, fara niciun rezultat concret pana acum. continuă pe Hotnews

Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei pentru noi negocieri: Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta

UPDATE 18:00: Dan Diaconescu a ajuns la sediul Ministerului Economiei cu doua ore intarziere, in jurul orei 18:00. Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta. Din pacate, nu putem sa ne lasasm trasi pe.

Dan Diaconescu se afla la Ministerul Economiei pentru noi negocieri: Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta

UPDATE 18:00: Dan Diaconescu a ajuns la sediul Ministerului Economiei cu doua ore intarziere, in jurul orei 18:00. Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta. Din pacate, nu putem sa ne lasasm trasi pe sfoar.

Unde candideaza mogulii media: Dan Diaconescu l-ar putea concura pe Victor Ponta, Dan Voiculescu pe fostul ministru PSD Ionut Bazac/ Sebastian Ghita despre candidatura anuntata de Vasile Blaga: Nu exista aceasta optiune

Cel putin doi moguli de presa, Dan Diaconescu OTV) si Dan Voiculescu Intact), vor candida, foarte probabil, la alegerile din toamna, insa sunt si alti oameni de afaceri care tatoneaza intrarea in politica folosind ca rampa de lansare presa. Sebastian Ghita a declarat pentru HotNews. ro ca nu exista aceasta optiune dupa ce liderul PDL, Vasile Blaga, afirmase ca proprietarul Romania TV va candida pe listele USL la Prahova. Informatiile despre candidatura lui Ghita au inceput sa circule de cateva saptamani in presa locala. Nu doar marii moguli ataca Parlamentul sau politica, ci si o serie de politicieni locali care au investit de-a lungul timpului in media.

Avocat: Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA la Bucuresti.

Dan Diaconescu are miercuri, in jurul orei 14. 00, o intalnire la Ambasada SUA la Bucuresti, a declarat Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii care il reprezinta pe patronul OTV, potrivit Realitatea TV. Ni s-a confirmat si noua ca are o intalnire la Ambasada SUA, a spus Fenechiu. Dan Diaconescu a revenit in tara, miercuri, in jurul orei 13. 00, cu o cursa aeriana de la Viena, pentru a continua discutiile cu autoritatile romane privind privatizarea Oltchim.

Ministerul Transporturilor: Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa decat asociat cu firme sau fonduri

Dan Diaconescu nu va putea participa la privatizarea CFR Marfa, ca persoana fizica, ci doar asociat cu firme sau fonduri de investitii, care sa indeplineasca criteriile impuse de Ministerul Transporturilor referitoare la capacitatea financiara sau operationala, potrivit MTI.

Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei pentru noi negocieri

UPDATE 16:30: Urmeaza cele mai grele trei zile. E cea mai importanta tranzactie din ultimii 10 ani, de la Petrom, Sidex, BCR incoace, si sper ca statul roman va avea acelasi comportament fata de noi cum la.

Ponta la RTV: Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea Oltchim

Primul-ministru Victor Ponta a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. El a precizat ca nu a vorbit cu presedintele Traian Basescu despre situatia de la Oltchim Ramnicu Valcea. 'Nu, nu am vorbit', a spus Ponta.

Surse: Banii lui Dan Diaconescu garantati de o firma off-shore

05 O firma din Olanda a transmis o adresa prin care confirma faptul ca Dan Diaconescu are banii pentru Oltchim, transmit sursele Romania TV. 25 Daniel Fenechiu: Chimcomplex vrea sa ia creanta Electrica -------------- *UPDATE 11. 40 Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu a spus ca clientul sau este in Bucuresti, acasa la el. 35 Dan Diaconescu vrea garantii ca timp de un an de zile, Oltchimul nu va intra in insolventa, a anuntat astazi avocatul Daniel Fenechiu. 05 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat al Sindicatului Liber Oltchim, a ajuns la Ministerul Economiei pentru a lua parte la o noua runda de negocieri intre reprezentantii lui Dan Diaconescu si OPSPI pentru contractul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim.

Avocatul lui Dan Diaconescu: DD aterizeaza pe Otopeni astazi in jurul orei 13:00. La momentul organizarii licitatiei pentru Oltchim, nu i s-a cerut sa faca dovada banilor pe care ii are in cont

Dan Diaconescu va reveni astazi in tara de la Viena, urmand sa aterizeze pe aeroportul Otopeni in jurul orei 13:00, a declarat miercuri Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii omului de afaceri, aflat la sediul Ministerului Economiei. Avocatul patronului OTV a mai sustinut ca, la momentul organizarii licitatiei pentru privatizarea Oltchim, lui Dan Diaconescu nu i s-a cerut sa faca dovada banilor pe care ii are in cont: La momentul organizarii licitatiei, conditia era aceea ca cineva sa faca o oferta si sa dea niste declaratii. Declaratiile erau ca plata se va face din sume proprii sau din sume atrase. Nu pot face declaratii pe aceasta tema, e interpretabila, a afirmat avocatul, intrebat de jurnalisti daca Dan Diaconescu detine suma necesara.

Avocatul lui Dan Diaconescu: Plata se poate face in termen de 15 zile de la semnarea contractului, cu penalitati

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a declarat, vineri, in emisiunea Aktualitatea de pe B1 TV, ca in cazul semnarii contractului de privatizare, plata se poate face in termen de 15 zile. Fenechiu a .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2274 seconds )