Libnet.ro
UNICEF

09:45

Avocatul lui Dan Diaconescu: DD aterizeaza pe Otopeni astazi in jurul orei 13:00. La momentul organizarii licitatiei pentru Oltchim, nu i s-a cerut sa faca dovada banilor pe care ii are in cont

Hotnews Hotnews,
Avocatul lui Dan Diaconescu: DD aterizeaza pe Otopeni astazi in jurul orei 13:00. La momentul organizarii licitatiei pentru Oltchim, nu i s-a cerut sa faca dovada banilor pe care ii are in cont

Dan Diaconescu va reveni astazi in tara de la Viena, urmand sa aterizeze pe aeroportul Otopeni in jurul orei 13:00, a declarat miercuri Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii omului de afaceri, aflat la sediul Ministerului Economiei. Avocatul patronului OTV a mai sustinut ca, la momentul organizarii licitatiei pentru privatizarea Oltchim, lui Dan Diaconescu nu i s-a cerut sa faca dovada banilor pe care ii are in cont: La momentul organizarii licitatiei, conditia era aceea ca cineva sa faca o oferta si sa dea niste declaratii. Declaratiile erau ca plata se va face din sume proprii sau din sume atrase. Nu pot face declaratii pe aceasta tema, e interpretabila, a afirmat avocatul, intrebat de jurnalisti daca Dan Diaconescu detine suma necesara. continuă pe Hotnews

Avocatul lui Dan Diaconescu despre stadiul negocierilor privind semnarea contractului pentru Oltchim: Am mai cerut niste date fiscale si stadiul litigiilor aflate pe rol

Negocierile dintre reprezentantii OPSPI si avocatii lui Dan Diaconescu au fost intrerupte pentru o ora si jumatate. Am solicitat o pauza de o ora si jumatate, a declarat Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu. Fenechiu a mai spus ca au solicitat reprezentantilor statului niste date de natura fiscala si informatii privind stadiul datoriilor si stadiul litigiilor aflate pe rol. Fenechiu sustine ca acestea sunt date care nu pot fi gasite in informarile Oltchim catre BVB.

Avocat: Dan Diaconescu se va duce la ora 14.00 la ambasada SUA

Dan Diaconescu se va intalni la ora 14. 00 cu cineva de la ambasada Statelor Unite la Bucuresti, a declarat Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii omului de afaceri, aflat la sediul Ministerului Economiei. Acesta anuntase mai devreme ca Dan Diaconescu va reveni astazi in tara de la Viena, urmand sa aterizeze pe aeroportul Otopeni in jurul orei 13:00.

Avocat: Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA la Bucuresti.

Dan Diaconescu are miercuri, in jurul orei 14. 00, o intalnire la Ambasada SUA la Bucuresti, a declarat Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii care il reprezinta pe patronul OTV, potrivit Realitatea TV. Ni s-a confirmat si noua ca are o intalnire la Ambasada SUA, a spus Fenechiu. Dan Diaconescu a revenit in tara, miercuri, in jurul orei 13. 00, cu o cursa aeriana de la Viena, pentru a continua discutiile cu autoritatile romane privind privatizarea Oltchim.

VIDEO Dan Diaconescu a REVENIT in tara: Nu sunt nici presedinte, nici premier. ...

Realizatorul TV Dan Diaconescu s-a intors in tara, miercuri, in jurul orei 13:00. Diaconescu le-a spus jurnalistilor care l-au asteptat pe Aeroportul Otopeni ca este un biet jurnalist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim si, daca Guvernul va accepta conditiile pe care le cere, atunci poate activitatea combinatului va putea reincepe de luni. Nu cred ca trebuia sa ma asteptati atat de mult. Nu sunt nici presedinte, nici premier. Sunt un biet ziarist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim.

Dan Diaconescu a REVENIT in tara: Nu sunt nici presedinte, nici premier. ...

Realizatorul TV Dan Diaconescu s-a intors in tara, miercuri, in jurul orei 13:00. Diaconescu le-a spus jurnalistilor care l-au asteptat pe Aeroportul Otopeni ca este un biet jurnalist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim si, daca Guvernul va accepta conditiile pe care le cere, atunci poate activitatea combinatului va putea reincepe de luni. Nu cred ca trebuia sa ma asteptati atat de mult. Nu sunt nici presedinte, nici premier. Sunt un biet ziarist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim.

Dan Diaconescu a REVENIT in tara: Daca Guvernul va accepta conditiile noastre, poate ...

Realizatorul Dan Diaconescu s-a intors in tara, miercuri, in jurul orei 13. Diaconescu le-a spus jurnalistilor care l-au asteptat pe Aeroportul Otopeni ca daca Guvernul va accepta conditiile pe care le cere, atunci poate activitatea Oltchim va putea reincepe de luni. Nu cred ca trebuia sa ma asteptati atat de mult. Nu sunt nici presedinte, nici premier. Sunt un biet ziarist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim. Am fost in Germania, in Franta, in Spania, in Monaco si in Austria.

Dan Diaconescu a parasit Romania, plecand spre Munchen. ...

Dan Diaconescu a parasit Romania, in jurul orei 17. 00, cu o cursa aeriana spre Munchen Germania) si va reveni in tara miercuri dimineata, pentru a continua discutiile privind incheierea contractului de privatizare la Oltchim, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Mediafax. Avocatul Daniel Fenechiu, reprezentantant legal al lui Dan Diaconescu in negocierile cu OPSPI pentru privatizarea Oltchim, a confirmat plecarea din tara a acestuia. El a precizat ca membrii comisiei de .

RTV: Dan Diaconescu a fost, de fapt, la NISA. Vezi la ce hotel s-a relaxat patronul OTV.

Dan Diaconescu nu s-a intalnit cu nici un investitor si nu a facut turul Europei, asa cum a anuntat la sosirea pe Aeroportul Otopeni, relateaza Romania TV, care a aflat traseul facut de Dan Diaconescu in aceste zile. La sosirea pe Aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu declara ca a calatorit in cinci tari in ultimele 48 de ore. De fapt, Dan Diaconescu nu a stat efectiv decat intr-o singura tara - Franta, potrivit Rtv. net. Diaconescu a plecat luni seara din Bucuresti spre Munchen, unde nu a .

Dan Diaconescu A AJUNS la Ministerul Economiei: Eu vreau sa semnez AZI contractul pentru ...

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns, luni dimineata, in jurul orei 10:00, la Ministerul Economiei sa semneze contractul de vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. La intrarea in sediul Ministerului Economiei, Dan Diaconescu a declarat ca vrea sa semneze contractul de vanzare-cumparare pentru Oltchim in cursul zilei de luni. Eu vreau sa semnez azi contractul. Sa vedem daca vrea si Guvernul . ) Vrem sa platim astazi salariile si pretul pe actiunile Oltchim . ) Din pacate, in .

Ce a facut Dan Diaconescu in cele 48 de ore cat a lipsit din tara: RTV sustine ca patronul OTV s-a relaxat la un hotel de 5 stele din Nisa

Postul de televiziune RTV sustine ca a obtinut in exclusivitate traseul urmat de Dan Diaconescu in cele 48 de ore in care a lipsit din tara. Potrivit sursei citate, patronul OTV s-ar fi relaxat intr-un hotel de 5 stele din Nisa, fara a avea intalniri importante in acest timp. Miercuri dupa pranz, la sosirea pe aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu a afirmat ca a calatorit in 5 tari Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria) lasand sa se inteleaga ca a avut intalniri importante in acest timp si adaugand ca O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )