Libnet.ro
UNICEF

13:30

RTV: Dan Diaconescu a fost, de fapt, la NISA. Vezi la ce hotel s-a relaxat patronul OTV.

România Liberă România Liberă,
RTV: Dan Diaconescu a fost, de fapt, la NISA. Vezi la ce hotel s-a relaxat patronul OTV.

Dan Diaconescu nu s-a intalnit cu nici un investitor si nu a facut turul Europei, asa cum a anuntat la sosirea pe Aeroportul Otopeni, relateaza Romania TV, care a aflat traseul facut de Dan Diaconescu in aceste zile. La sosirea pe Aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu declara ca a calatorit in cinci tari in ultimele 48 de ore. De fapt, Dan Diaconescu nu a stat efectiv decat intr-o singura tara - Franta, potrivit Rtv. net. Diaconescu a plecat luni seara din Bucuresti spre Munchen, unde nu a . continuă pe România Liberă

Ponta la RTV: Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea Oltchim

Primul-ministru Victor Ponta a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. El a precizat ca nu a vorbit cu presedintele Traian Basescu despre situatia de la Oltchim Ramnicu Valcea. 'Nu, nu am vorbit', a spus Ponta.

Dan Diaconescu a fost miercuri la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Diaconescu a declarat, miercuri, la intoarcerea in tara ca de.

Ce a facut Dan Diaconescu in cele 48 de ore cat a lipsit din tara: RTV sustine ca patronul OTV s-a relaxat la un hotel de 5 stele din Nisa

Postul de televiziune RTV sustine ca a obtinut in exclusivitate traseul urmat de Dan Diaconescu in cele 48 de ore in care a lipsit din tara. Potrivit sursei citate, patronul OTV s-ar fi relaxat intr-un hotel de 5 stele din Nisa, fara a avea intalniri importante in acest timp. Miercuri dupa pranz, la sosirea pe aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu a afirmat ca a calatorit in 5 tari Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria) lasand sa se inteleaga ca a avut intalniri importante in acest timp si adaugand ca O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire.

Ponta: Hotul hotilor, Adriean Videanu, are intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele PDL la Oltchim. Vezi reactia lui Videanu

Adriean Videanu incearca, in intelegere politica cu Dan Diaconescu, sa acopere fraudele facute de PDL la Oltchim. Aceasta a fost declaratia facuta de premierul Victor Ponta la inceputul sedintei BPN al.

Dan Diaconescu e SOCAT. Ce a iesit la iveala despre cazierul sau. Vezi reactia lui Victor Ponta

Dan Diaconescu a declarat la iesirea de la Ministerul Economiei ca: E un soc pentru noi. E o batjocura de contract. Liderul PP-DD a spus ca oamenii sai raman sa studieze contactul la ministerul.

Ce a discutat Dan Diaconescu cu ministrul Pop in avion.

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru NewsIn ca Dan Diaconescu are temeri legate de problema curentului electric la Oltchim, avand in vedere ca societatea are o datorie de 12 mil. euro catre Hidroelectrica, fapt ce impiedica reluarea activitatii la combinat, scrie Realitatea. net. Cu Dan Diaconescu am avut o discutie foarte scurta. Ne-am intalnit la imbarcarea in avion. L-am rugat sa finalizeze contractul, dupa care a spus ca are temeri legate de problema .

Dan Diaconescu a revenit in tara: Am fost in 5 tari, diseara plec iar. Nu pot ei inchide combinate cate putem noi redeschide

Dan Diaconescu a revenit miercuri in tara, pentru intalnirea de la Ministerul Economiei, precizand ca vizita inafaraAti fost dezinformati in legatura cu vizita mea in strainatate. Am fost in Germania, F.

Avocatul lui Dan Diaconescu despre stadiul negocierilor privind semnarea contractului pentru Oltchim: Am mai cerut niste date fiscale si stadiul litigiilor aflate pe rol

Negocierile dintre reprezentantii OPSPI si avocatii lui Dan Diaconescu au fost intrerupte pentru o ora si jumatate. Am solicitat o pauza de o ora si jumatate, a declarat Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu. Fenechiu a mai spus ca au solicitat reprezentantilor statului niste date de natura fiscala si informatii privind stadiul datoriilor si stadiul litigiilor aflate pe rol. Fenechiu sustine ca acestea sunt date care nu pot fi gasite in informarile Oltchim catre BVB.

Andrei Chiliman, AUDIAT in dosarul de SANTAJ in care este judecat Dan Diaconescu.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost audiat ca martor, luni, la Judecatoria Sectorului 1, in procesul in care Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, potrivit Mediafax. Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a continuat, luni, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santaj. La termenul .

Ponta: Privatizarea a esuat. Dan Diaconescu NU ARE niciun ban pentru Oltchim.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, ca Dan Diaconescu nu detine banii pe care presedintele Partidului Poporului i-a oferit pentru a prelua combinatul Oltchim. Dan Diaconescu nu are niciun ban pentru a salva Oltchim . Imediat s-a constata ca aici e un dublu interes, al celor de la PDL pentru a acoperi fraudele din anii trecuti, ia pentru domnul Diaconescu de a mai castiga putin capital poltic, a afirmat Victor Ponta. A fost evident o incercare a oamenilor de afaceri din PDL .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )