Libnet.ro
UNICEF

13:45

Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Avocatului lui Ilie Nastase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 ca medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicala prin care a constatat ca a suferit numeroase leziuni. Venise. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Brigitte, dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan si incatusat: Mi se pare penibil

Brigitte Sfat reactioneaza dupa ce a aflat despre scandalul cu Politia in care este implicat sotul ei, Ilie Nastase. Nu am de ce sa ma mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club a.

Primele imagini din momentul in care Ilie Nastase a fost incatusat (VIDEO)

Au aparut primele imagini din momentul incatusarii lui Ilie Nastase. in filmuletul fara sunet se poate observa cum politistii incearca sa il scoata din masina, acesta opune rezistenta, iar dupa ce.

PRIMA REACTIE a lui Brigitte dupa ce Ilie Nastase a fost incatusat: Om in club, la 72 de ani. Penibil! Daca a fost cu doua domnisoare... (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti, pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO. Nastase, oprit din nou de politie

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Politia Capitalei: Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat vineri la Antena 3 ca Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta. Ilie Nastase a fost.

ILIE NASTASE vs POLITIA ROMANA - VIDEO. Firul evenimentelor din scandalul momentului

Politia a avut o prima reactie la scandalul momentului in care a fost implicat Ilie Nastase. Oamenii legii au anuntat ca fostul jucator de tenis a fost amendat cu 2. 300 de ron total si are doua dosare penale.

VIDEO Ilie Nastase, ridicat de politisti din trafic, pentru a doua oara in ultimele ore

Ilie Nastase a fost oprit in trafic pentru a doua oara in ultimele sase ore si ridicat de politisti, dupa ce a fost prins circuland pe scuter, desi dimineata i-a fost suspendat permisul de conducere. inainte de a fi oprit insa, Nastase a trecut pe rosu, dar si peste linia dubla continua. Tenismanul spune ca are rani la maini din cauza catuselor si ca este acuzat ca ar fi fost agresiv.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Georgeta Kormann. Cine a fost Georgeta Kormann, sora lui Ilie Nastase, care a murit la 73 de ani. Povestea vietii acesteia

Georgeta Kormann, sora fostului tenismen Ilie Nastase, a murit vineri la 73 de ani. Stabilita de ani buni in Franta, doamna Kormann a fost casatorita cu un neamt, dupa cum povestea intr-un interviu pentru.

Brigada Rutiera, informatii DEVASTATOARE despre Ilie Nastase. Ce a facut fostul tenismen dupa ce a fost oprit de politisti (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )