Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Ilie Nastase, ridicat de politisti din trafic, pentru a doua oara in ultimele ore

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ilie Nastase, ridicat de politisti din trafic, pentru a doua oara in ultimele ore

Ilie Nastase a fost oprit in trafic pentru a doua oara in ultimele sase ore si ridicat de politisti, dupa ce a fost prins circuland pe scuter, desi dimineata i-a fost suspendat permisul de conducere. inainte de a fi oprit insa, Nastase a trecut pe rosu, dar si peste linia dubla continua. Tenismanul spune ca are rani la maini din cauza catuselor si ca este acuzat ca ar fi fost agresiv. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams: Arata bine... imbracata! Nu cred ca poate slabi pana la Roland Garros (FOTO)

Fostul mare tenismen Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams, considerata cea mai buna jucatoare din istorie. Vorbind, intr-o conferinta de presa, despre o eventuala participare a acesteia la.

Politia Capitalei: Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat vineri la Antena 3 ca Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta. Ilie Nastase a fost.

Georgeta Kornmann, sora lui Ilie Nastase, a murit. Prima reactie a tenismului

Georgeta Kornmann, sora tenismului Ilie Nastase, a incetat din viata vineri, la varsta de 73 de ani. Doamna Kormann se stingea din viata tocmai in ziua in care fratele ei era retinut de politie, dupa ce ar fi.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO. Nastase, oprit din nou de politie

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Brigada Rutiera, informatii DEVASTATOARE despre Ilie Nastase. Ce a facut fostul tenismen dupa ce a fost oprit de politisti (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Ilie Nastase, al doilea scandal cu Politia in nici 12 ore. Ei nu sunt politisti, sunt militieni. N-ati inteles nimic... (VIDEO)

Ilie Nastase a fost luat iar de Politie, de data aceasta pentru ca ar fi trecut pe rosu. Fostul tenismen a fost prins beat la volan, vineri dimineata, pe soseaua nordului, insa a refuzat sa fie supus.

PRIMA REACTIE a lui Brigitte dupa ce Ilie Nastase a fost incatusat: Om in club, la 72 de ani. Penibil! Daca a fost cu doua domnisoare... (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti, pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

Sora lui Ilie Nastase a MURIT, dupa SCANDALUL dintre fostul tenismen si politisti

Ilie Nastase a mai primit azi noapte o lovitura sub centura dupa scandalul pe care l-a avut cu politistii, sora lui, Georgeta, a murit la 73 de ani, dupa clime lungi de suferinta. Fostul tenismen a avut.

Ilie Nastase, nou scandal cu Politia. A fost oprit a doua oara, dupa ce a condus fara permis un scuter

Ilie Nastase a fost oprit a doua oara de politisti, in doar cateva ore. Acesta venise la Spitalul Floreasca. A stat de vorba cu reporterii, pentru prima data dupa incidentul de dimineata, insa problemele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )