Libnet.ro
UNICEF

22:30

Avocatul lui Nicolas Sarkozy anunta ca va face apel impotriva controlului judiciar

România Liberă România Liberă,
Avocatul lui Nicolas Sarkozy anunta ca va face apel impotriva controlului judiciar

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, inculpat miercuri in cadrul anchetei privind finantarea d. continuă pe România Liberă

Avocatul lui Sarkozy anunta ca va face apel impotriva controlului judiciar

Avocatul lui Nicolas Sarkozy urmeaza sa faca apel impotriva controlului judiciar impus fostului sef de stat, inculpat in ancheta cu privire la o presupusa finantare libiana a campaniei sale victorioase din 2007, a anuntat, astazi, avocatul Thierry Herzog la RTL, relateaza AFP.

Nicolas Sarkozy face apel impotriva controlului judiciar care i-a fost impus

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, inculpat miercuri in cadrul anchetei privind finantarea de catre Libia a campaniei sale electorale din 2007, va face apel impotriva controlul judiciar care i-a fost impus,.

Nicolas Sarkozy face DEZVALUIRI din sala de judecata: Traiesc infernul acestei calomnii

Nicolas Sarkozy a precizat ca traieste in infernul calomniei in declaratia facuta magistratilor, dupa ce a fost inculpat in ancheta cu privire la finantarea libiana a campaniei sale prezidentiale din.

Nicolas Sarkozy neaga acuzatiile de coruptie si spune ca totul este o calomnie care ii face viata un iad

Fostul presedinte Nicolas Sarkozy, inculpat miercuri si plasat sub control judiciar in cadrul anchetei privind suspiciunea de finantare a campaniei sale electorale din 2007 de catre Libia, a invocat in fata judecatorilor absenta probelor materiale si a afirmat ca viata sa a devenit un iad, relateaza AFP si Reuters.

Nicolas Sarkozy a iesit din arest preventiv

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a iesit din arest preventiv, in cadrul anchetei privind suspiciuni de finantare a campaniei pentru prezidentialele din 2007 de catre Libia lui Muammar Gaddafi, anunta AFP, care citeaza surse apropiate dosarului.

Nicolas Sarkozy a fost eliberat dupa 26 de ore de arest

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost eliberat miercuri dupa 26 de ore de arest in cadrul anchetei privind finantarea de catre Libia a campaniei sale electorale din 2007. Arestul lui Nicolas Sarkozy a.

SE STRANGE LATUL in jurul lui NICOLAS SARKOZY! Judecatorii au DECIS: SUFICIENTE dovezi pentru

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost inculpat, miercuri, pentru fapte de coruptie si finantare ilegala a campaniei sale electorale din anul 2007. Dupa cinci ani de investigatie si doua zile de.

Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie, in scandalul finantarii campaniei electorale pentru prezidentialele din 2007, informeaza Reuters. Sarkozy este acuzat ca ar fi primit nu.

Nicolas Sarkozy a fost eliberat dupa 26 de ore de arest

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost eliberat, miercuri, dupa 26 de ore de arest in cadrul anchetei privind finantarea de catre Libia a campaniei sale electorale din 2007, informeaza AFP, scrie Digi24.

Fostul presedinte Nicolas Sarkozy a fost inculpat pentru coruptie. Ancheta a durat cinci ani

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost inculpat oficial pentru fapte de coruptie si finant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )