Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul Poporului cere Guvernului Orban sa anuleze amenzile date in starea de urgenta

Hotnews Hotnews,
 Avocatul Poporului cere Guvernului Orban sa anuleze amenzile date in starea de urgenta

Avocatul Poporului sugereaza Guvernului sa anuleze prin OUG toate amenzile date pentru nerespectarea starii de urgenta. Renate Weber spune ca deja un numar urias de roman au contestat in instente amenzile primite. continuă pe Hotnews

Avocatul Poporului cere Guvernului Orban sa anuleze amenzile date in starea de urgenta

Avocatul Poporului sugereaza Guvernului sa anuleze prin OUG toate amenzile date pentru nerespectarea starii de urgenta. Renate Weber spune ca deja un numar urias de roman au contestat in instente amenzile primite.

Avocatul Poporului cere masuri energice pentru combaterea epidemiei de rujeola

Avocatul Poporului solicitar autoritatilor masuri energice pentru combaterea epidemiei de rujeola, dupa ce numarul de cazuri a trecut de 20. 000 si avand n vedere ca serviciile medicale sunt concentrate mai mult pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Avocatul Poporului solicita combaterea epidemiei de rujeola, dupa ce numarul de cazuri a trecut de 20.000

Avocatul Poporului, Renate Weber, solicita autoritatilor masuri energice pentru combaterea epidemiei de rujeola, dupa ce numarul de cazuri a trecut de 20. Institutia aminteste ca serviciile medicale se concentreaza mai mult pe combaterea pandemiei de coronavirus, care a generat peste 13. 500 de inbolnaviri.

USR cere guvernului sa desfiinteze prin ordonanta de urgenta Sectia speciala de investigare a magistratilor

USR cere Guvernului Orban sa desfiinteze de urgenta Sectia de Investigare a Infractiunilor in Justitie SIIJ), in conditiile in care plenul Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa ia in discutie declansarea concursului pentru sefia SIIJ.

CCR: Amenzile date in timpul starii de urgenta sunt neconstitutionale

Lovitura de la CCR pentru Guvernul Orban. Amenzile date in timpul starii de urgenta sunt neconstitutionale.

Avocatul Poporului a sesizat la CCR si ordonanta ce reglementeaza starea de alerta

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala cu o exceptia de neconstitutionalitate referitoare la Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta.

CCR - decizie socanta: Amenzile date in starea de urgenta sunt neconstitutionale

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala ordonanta de urgenta prin care au fost majorate amenzile date pentru incalcarea ordonantelor militare pe motiv ca nu au claritate si predictibilitate.

Avocatul Poporului: Amenzi asa de mari nu are nicio alta tara. Cei nedreptatiti sa se adreseze instantei

Avocatul Poporului, Renate Weber, sustine ca Guvernul ar trebui sa aprobe o ordonanta de urgenta pentru anularea amenzilor primite pentru nerespectarea starii de urgenta.

DUPA 16 ANI DE LA LEGIFERARE Avocatul Poporului ataca starea de alerta

Avocatul Poporului a stat in letargie aproape 16 ani si s-a trezit abia acum sa atace actul normativ aprobat in 2004 de guvernul Adrian Nastase, cu privire la starea de alerta.

Avocatul Poporului, Renate Weber, sesizeaza CCR in contextul starii de alerta

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat casesizeaza Curtea Constitutionala, pe motiv ca se incalca principiul separatiei puterilor in contextul starii de alerta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )