Libnet.ro
UNICEF

23:15

Avocatul Poporului, despre sesizarea la CCR in cazul legii privind impozitarea pensiilor speciale: Nu se respecta principiul egalitatii fiscale.Suntem in situatia in care exista o dubla impozitare (VIDEO)

B1 B1,
Avocatul Poporului, despre sesizarea la CCR in cazul legii privind impozitarea pensiilor speciale: Nu se respecta principiul egalitatii fiscale.Suntem in situatia in care exista o dubla impozitare (VIDEO)

Avocatul Poporului, Renate Weber, a explicat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de ce a atacat la Curtea Constitutionala legea privind impozitarea cu pana cu pana. continuă pe B1

Avocatul Poporului ataca la CCR impozitarea suplimentara a pensiilor speciale: Suntem in fata unei mari ipocrizii

Avocatul Poporului si inalta Curte de Casatie si Justitie au anuntat joi ca vor sesiza Curtea Constitutionala in legatura impozitarea pensiilor speciale.

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea privind impozitarea pensiilor speciale

Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la Curtea Constitutionala legea privind impozitarea pensiilor speciale, adoptata, miercuri, de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. Avocatul.

Impozitarea pensiilor speciale contestata la CCR de Avocatul Poporului

Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat joi la Curtea Constitutionala legea adoptata ieri de Camera Deputatilor privind impozitarea cu pana la 85% a tuturor pensiilor speciale din Romania, au declarat pentru G4Media. ro oficiali din cadrul CCR.

Avocatul Poporului a atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale. Cum motiveaza Renate Weber

Avocatul Poporului Renate Weber a atacat joi la Curtea Constitutionala CCR) legea adoptata ieri care prevede impozitarea cu pana la 85% a tuturor pensiilor speciale.

Legea privind impozitarea suplimentara a pensiilor speciale a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre Avocatul Poporului

Legea adoptata de Camera Deputatilor privind impozitarea suplimentara a pensiilor speciale a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre Avocatul Poporului. Renate Weber a declarat pentru HotNews. ro ca exista cel putin doua motive de neconstitutionalitate.

Avocatul Poporului recomanda Ministerului Sanatatii sa reglementeze situatia persoanelor asimptomatice care sunt internate obligatoriu in spital

Avocatul Poporului a trimis Ministerului Sanatatii o recomandare pentru a reglementa situatia persoanelor asimptomatice care sunt internate obligatoriu in spital, cadrul legislativ aplicabil fiind considerat neconstitutional. in plus, Avocatul Poporului argumenteaza ca statele membre ale Uniunii Europene nu au luat aceasta masura.

Avocatul Poporului: Ministerul Sanatatii sa reglementeze situatia pacientilor cu COVID asimptomatici internati obligatoriu in spital

Avocatul Poporului a trimis Ministerului Sanatatii o recomandare pentru a reglementa situatia pacientilor cu COVID-19 asimptomatici, internati obligatoriu in spital, considerand neconstitutional cadrul legislativ. Institutia condusa de Renate Weber aduce ca argument si faptul ca statele membre ale Uniunii Europene nu au luat aceasta masura.

Cearta in Parlament pe pensiile speciale ale parlamentarilor USR acuza ca votarea pentru a doua oara a legii privind impozitarea cu pana la 85% este neconstitutionala PSD spune ca votul este necesar

Plenul reunit al Parlamentului a decis joi, ca pensiile senatorilor si deputatilor de peste 7. 001 lei vor fi impozitate cu 85% . Cu 354 de voturi pentru, o abtinere si 43 abtineri USR), Parlamentul au modificat si prevederile referitoare la indemnizatia pentru limita de varsta prevazuta de Legea nr. 962006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor. Pentru prima oara in Parlament, un proiect de lege este votat de doua ori. Dupa ce miercuri. Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege prin care impoziteaza pensiile speciale, joi, in plenul reunit al celor doua Camere proiectul a fost votat a doua oara.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )