Libnet.ro
UNICEF

05:30

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea privind impozitarea pensiilor speciale

B1 B1,
Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea privind impozitarea pensiilor speciale

Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la Curtea Constitutionala legea privind impozitarea pensiilor speciale, adoptata, miercuri, de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. Avocatul. continuă pe B1

Instanta suprema stabileste daca sesizeaza CCR in legatura cu legea privind impozitarea pensiilor

Sectiile Unite al inaltei Curti de Casatie si Justitie se reunesc, joi, pentru a stabili daca este oportuna sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la legea prin care vor fi impozitate pensiile, au precizat, miercuri, pentru Agerpres, surse judiciare. Potrivit surselor citate, sedinta urmeaza sa inceapa la ora 15,00. Plenul Camerei Deputatilor a dat, miercuri, vot favorabil proiectului de lege pentru modificarea si completarea Legii 2272015 privind Codul fiscal, care are ca obiect de reglementare instituirea unei taxe pe veniturile si indemnizatiile pentru limita de varsta.

Avocatul Poporului, despre sesizarea la CCR in cazul legii privind impozitarea pensiilor speciale: Nu se respecta principiul egalitatii fiscale.Suntem in situatia in care exista o dubla impozitare (VIDEO)

Avocatul Poporului, Renate Weber, a explicat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de ce a atacat la Curtea Constitutionala legea privind impozitarea cu pana cu pana.

Avocatul Poporului ataca la CCR impozitarea suplimentara a pensiilor speciale: Suntem in fata unei mari ipocrizii

Avocatul Poporului si inalta Curte de Casatie si Justitie au anuntat joi ca vor sesiza Curtea Constitutionala in legatura impozitarea pensiilor speciale.

Avocatul Poporului a atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale. Cum motiveaza Renate Weber

Avocatul Poporului Renate Weber a atacat joi la Curtea Constitutionala CCR) legea adoptata ieri care prevede impozitarea cu pana la 85% a tuturor pensiilor speciale.

Legea privind impozitarea suplimentara a pensiilor speciale a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre Avocatul Poporului

Legea adoptata de Camera Deputatilor privind impozitarea suplimentara a pensiilor speciale a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre Avocatul Poporului. Renate Weber a declarat pentru HotNews. ro ca exista cel putin doua motive de neconstitutionalitate.

Impozitarea pensiilor speciale contestata la CCR de Avocatul Poporului

Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat joi la Curtea Constitutionala legea adoptata ieri de Camera Deputatilor privind impozitarea cu pana la 85% a tuturor pensiilor speciale din Romania, au declarat pentru G4Media. ro oficiali din cadrul CCR.

Avocata Poporului a atacat la CCR legea impozitarii pensiilor speciale cu pana la 85%

Avocatul Poporului, Renate Weber ALDE), a atacat joi la Curtea Constitutionala legea adoptata ieri de Camera Deputatilor privind impozitarea cu pana la 85% a tuturor pensiilor speciale din Romania, au declarat pentru G4Media. ro oficiali din cadrul CCR.

ICCJ sesizeaza Curtea Constitutionala pe tema legii de impozitare drastica a pensiilor speciale. Ce motive au invocat

Sectiile Unite al inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) au decis, joi seara, sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la legea care stabileste un nou sistem de impozitare a pensiilor de serviciu.

Avocatul Poporului recomanda Ministerului Sanatatii sa reglementeze situatia persoanelor asimptomatice care sunt internate obligatoriu in spital

Avocatul Poporului a trimis Ministerului Sanatatii o recomandare pentru a reglementa situatia persoanelor asimptomatice care sunt internate obligatoriu in spital, cadrul legislativ aplicabil fiind considerat neconstitutional. in plus, Avocatul Poporului argumenteaza ca statele membre ale Uniunii Europene nu au luat aceasta masura.

Avocatul Poporului: Ministerul Sanatatii sa reglementeze situatia pacientilor cu COVID asimptomatici internati obligatoriu in spital

Avocatul Poporului a trimis Ministerului Sanatatii o recomandare pentru a reglementa situatia pacientilor cu COVID-19 asimptomatici, internati obligatoriu in spital, considerand neconstitutional cadrul legislativ. Institutia condusa de Renate Weber aduce ca argument si faptul ca statele membre ale Uniunii Europene nu au luat aceasta masura.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )