Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul Poporului a fost sesizat de faptul ca Guvernul Citu include o singura femeie

România Liberă România Liberă,
Avocatul Poporului a fost sesizat de faptul ca Guvernul Citu include o singura femeie

Institutia Avocatul Poporului a primit mai multe sesizari cu privire la faptul ca Guvernul Citu incl. continuă pe România Liberă

Avocatul Poporului critica faptul ca doar o femeie a fost propusa in Guvernul Citu

Avocatul Poporului, Renate Weber, a criticat miercuri nerespectarea echilibrului de gen in Guvernul Citu, dar a precizat ca nu poate face niciun demers legal in acest sens,.

Avocatul Poporului, dupa ce a primit sesizari ca in componenta noului Guvern este o singura femeie: Decizia de desemnare a membrilor Cabinetului este una eminamente politica

Avocatul Poporului spune ca a inceput sa primeasca sesizari legate de faptul ca in componenta noului Guvern exista o singura femeie si ca, chiar daca realizarea egalitatii de sanse intre femei si barbati este un element important in prevenirea si eliminarea inechitatilor sociale, decizia de desemnare a membrilor Cabinetului este una eminamente politica, ce apartine exclusiv partidelor din coalitia de guvernare, urmand sa fie confirmata printr-un vot de incredere al Parlamentului.

Lista completa a ministrilor propusi in Guvernul Citu Calendarul estimat al investirii noului Cabinet

PNL si USR au validat marti seara ministrii pe care-i propun in guvernul Florin Citu. UDMR a luat o decizie similara cu o zi inainte. Lista de ministri si programul de guvernare vor fi depuse la Parlament, liderii Coalitiei sperand ca audierile si votul de investitura sa aiba loc miercuri. Ministrii PNL, validati dupa o sedinta tensionata. Orban: A fost o dezbatere animataMinistrii propusi de USR-PLUS in Guvernul Citu. Ei au fost fi validati de conducerile celor doua partide.

Ministrii propusi in guvernul Citu, avizati pozitiv in comisiile parlamentare

Toti ministrii propusi in guvernul Citu au fost avizati pozitiv in comisiile parlamentare de specialitate, ultimul, Alexandru Nazare, propus la Finante, primind 20 voturi pentru si 12 impotriva.

O singura femeie in Guvernul Citu Ce spune Ludovic Orban

Guvernul Citu va avea 21 de membri - premierul, 2 vicepremieri si 18 ministri -, dintre care unul singur este femeie. Este vorba despre Raluca Turcan, propusa la Ministerul Muncii. intrebat despre acesta situatie, liderul PNL, Ludovic Orban, a spus ca acestea au fost propunerile facute de cele trei partide din noua coalitie de guvernare.

PNL a validat lista ministrilor din guvernul Citu, dupa o sedinta cu scandal. Care e componenta finala a noului cabinet

Liderii PNL au votat lista ministrilor propusi de partid in Guvernul Citu. Lista a fost validata dupa o sedinta in care liderii din Ardeal ai partidului i-au facut mai multe reprosuri lui Ludovic Orban.

Ministrii propusi de USR-PLUS in Guvernul Citu. Ei au fost fi validati de conducerile celor doua partide. UPDATE

Conducerea USR-PLUS a validat marti seara numele ministrilor pe care ii propune in Guvernul Citu. Doi dintre ei se vor intoarce la Palatul Victoria unde au ocupat posturi in Cabinetul Ciolos. Este vorba de Cristian Ghinea si Vlad Voiculescu, la Fonduri Europene si Sanatate.

Guvernul Citu, vesti proaste pentru pensionari. Ce se intampla cu pensiile

Guvernul Citu intentioneaza sa majoreze pensiile la anul astfel incat sa acopere rata inflatiei si mai bine de jumatate din rata de crestere a salariului mediu brut pe economie. Cel putin asta reiese din programul de guvernare pe urmatorii patru ani, depus miercuri la Parlament.

Alesii minoritatilor vor vota Guvernul Citu: Va acordam increderea noastra si speram ca ea sa nu fie inselata

Liderul deputatilor minoritatilor Varujan Pambuccian a declarat miercuri ca alesii minoritatilor vor vota Guvernul Citu si va acorda increderea noului Executiv cu speranta ca aceasta incredere sa nu fie inselata.

Guvernul Citu vrea sa introduca noi tipuri de asigurari de sanatate, pe modelul pilonul 2 sau 3 de pensii

Programul de guvernare propus de Guvernul Citu prevede la capitolul Sanatate mai multe obiective pentru atragerea de investitii masive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )