Libnet.ro
UNICEF

23:30

O singura femeie in Guvernul Citu Ce spune Ludovic Orban

Hotnews Hotnews,
 O singura femeie in Guvernul Citu Ce spune Ludovic Orban

Guvernul Citu va avea 21 de membri - premierul, 2 vicepremieri si 18 ministri -, dintre care unul singur este femeie. Este vorba despre Raluca Turcan, propusa la Ministerul Muncii. intrebat despre acesta situatie, liderul PNL, Ludovic Orban, a spus ca acestea au fost propunerile facute de cele trei partide din noua coalitie de guvernare. continuă pe Hotnews

Avocatul Poporului a fost sesizat de faptul ca Guvernul Citu include o singura femeie

Institutia Avocatul Poporului a primit mai multe sesizari cu privire la faptul ca Guvernul Citu incl.

Ludovic Orban: Ministrii vor fi audiati in comisiile parlamentare in intervalul 11.00 - 14.00. Plenul reunit pentru investirea Cabinetului Citu, incepand cu ora 15.00 (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Citu vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate miercuri, intre orele 11. 00 si 14. 00, iar.

Ludovic Orban explica de ce au fost atat de grele negocierile cu USR-PLUS si UDMR

Ludovic Orban a facut declaratii, miercuri seara, dupa ce Guvernul Citu a trecut de votul in Parlament, fiind votat de 260 de parlamentari.

Firea: in Guvernul Citu este o singura doamna - domnii vor sa fie tenorii politicii

Gabriela Firea a criticat, miercuri, de la tribuna Parlamentului, reprezentantii celor trei partide ale coalitiei pentru ca nu au propus mai multe femei in Guvenul Citu. Singura femeie din noul Executiv este Raluca Turcan, la MInisterul Muncii si Protectei Sociale.

Ludovic Orban: Nu exista o alta formula de guvernare posibila (VIDEO)

Presedintele Partidului Liberal National PNL), Ludovic Orban, a declarat, miercuri seara, dupa ce Guvernul Citu a primit increderea Parlamentului, ca nu exista o alta formula de guvernare posibila. Nu.

Scandal in sedinta liberalilor! Ludovic Orban, pus la pamant de liderii PNL

Sedinta cu scantei la Partidul National Liberal pentru desemnarea ministrilor in guvernul de coalitie, condus de liberalul Florin Citu. Ludovic Orban a fost criticat aspru de Rares Bogdan, de Robert Sigiartau, secretarul general al partidului, precum si de alti lideri pentru ca a cedat ministerele importante, spun surse politice. Cu toate acestea, protocolul de colaborare, dar si lista ministrilor au fost validate cu o larga majoritate de voturi dupa cum a declarat chiar presedintele partidului la finalul sedintei.

PNL a validat lista ministrilor din guvernul Citu, dupa o sedinta cu scandal. Care e componenta finala a noului cabinet

Liderii PNL au votat lista ministrilor propusi de partid in Guvernul Citu. Lista a fost validata dupa o sedinta in care liderii din Ardeal ai partidului i-au facut mai multe reprosuri lui Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Practic, Sorin Cimpeanu este garantia implementarii programului Romania educata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, referitor la Sorin Cimpeanu, propus ministru al Educatiei, ca acesta are o cariera universitara care il recomanda si o reputatie foarte buna. Practic, Sorin Cimpeanu este garantia implementarii programului Romania educata, care isi gaseste o exprimare foarte serioasa in programul de guvernare si noi avem incredere ca va avea capacitatea sa puna in practica acest program, spune Orban.

Gabriela Firea, despre Raluca Turcan, singura femeie ministru in cabinetul Citu: Si inghesuita in spate si trimisa la Munca

Senatoarea PSD Gabriela Firea si-a inceput discursul in plenul reunit de miercuri cu o remarca si anume ca in Cabinetul Citu exista o singura femeie ministru, Raluca Turcan.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE INVESTIREA EXECUTIVULUI: Nu exista o alta formula de guvernare posibila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, dupa votul de investitura acordat in Parlament Cabinetului condus de Florin Citu, ca nu exista o alta formula de guvernare posibila decat cea actuala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )