Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ministerul Sanatatii a publicat analiza probelor de apa din Bucuresti - Documentele

Antena3 Antena3,
Ministerul Sanatatii a publicat analiza probelor de apa din Bucuresti - Documentele

Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, documentul in baza caruia s-a emis avertizarea privind calitatea apei potabile din Bucuresti. Urmare a speculatiilor lansate in spatiul public, Ministerul. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii a publicat analiza probelor de apa din Bucuresti (FOTO)

Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, documentul in baza caruia s-a emis avertizarea privind calitatea apei potabile din Bucuresti, scrie stiripesurse. ro. Urmare a speculatiilor lansate in spatiul.

Apa din Bucuresti nu e buna nici de dus: Ce recomanda Ministerul Sanatatii

La inceputul zilei de miercuri, problema apei potabile din Bucuresti nu era atat de grava. intre timp, Ministerul Sanatatii a facut public un avertisment pentru toti cetatenii Capitalei. Daca locuiesti in Bucuresti, este foarte important sa nu folosesti apa de la robinet pentru baut, gatit sau igiena personala. Motivul din spatele acestui mesaj al Ministerului [] .

De ce apa din Bucuresti are mai mult clor. Reactia Apa Nova in urma isteriei

Apa Nova a marit cantitatea de clor din apa potabila si se recomanda evitarea consumarii directe a acesteia. Apa Nova a anuntat problema abia dupa ce consumatorii au semnalat un miros suspect la apa de la robinet. Mai multe asociatii de proprietari si alti locuitori din Bucuresti au luat legatura cu reprezentantii Apa Nova dupa [] .

De ce apa din Bucuresti are mai mult clor. Apa Nova raspunde isteriei

Apa Nova a marit cantitatea de clor din apa potabila. Asta a pornit un fel de isterie pe Facebook. Totusi, lucrurile nu-s asa simple. in anumite cartiere din Bucuresti, mai multi locuitori sustin ca apa are un puternic miros de clor. Apa Nova a anuntat problema dupa ce consumatorii au semnalat asta. Totusi, conform acestora, e [] .

APA NOVA: Apa din Bucuresti este potabila

Apa de la robintele bucurestenilor este buna de baut, au anuntat in urma cu putin timp reprezentantii APANOVA.

Problema apei din Bucuresti: ce n-a zis Apa Nova si de unde a inceput totul

Scandalul apei potabile din Bucuresti a pornit pe 30 ianuarie, prin grupuri de WhatsApp si Facebook. Apa Nova n-a fost transparenta cu informatiile si, pana la finalul zilei, Ministerul Sanatatii a spus ca nu recomanda folosirea apei. Situatia s-a dezvoltat mult mai mult pe 31 ianuarie. Pe scurt, apa din Bucuresti a avut mai mult [] .

UPDATE Ministerul Sanatatii: Apa din reteaua publica nu este buna pentru baut. Apa Nova: Apa din Bucuresti este buna de folosit

Ministerul Sanatatii transmite ca apa din reteaua publica este contaminata cu clor si nu este buna pentru baut, pentru prepararea hranei sau igiena personala. Pe de alta parte, Apa Nova sustine ca apa este buna de folosit.

Ministerul Sanatatii recomanda bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet pentru baut, gatit sau igiena personala: S-a folosit clor peste limitele legale dupa o poluare pe Arges

Ministerul Sanatatii recomanda bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet care miroase puternic a clor pentru baut, prepararea hranei sau igiena personala, dupa ce analizele de laborator au aratat ca s-a folosit clor peste limita legala la tratarea apei. Distribuitorul de apa potabila a utilizat o cantitate mare de clor, necesara in conditiile in care pe 29 ianuarie 2019 s-a produs o poluare cu amoniu pe raul Arges, anunta Ministerul Sanatatii, dupa ce Directia de Sanatate Publica Bucuresti a primit, de la locuitorii din sectoarele 5 si 6, sesizari privind calitatea apei potabile.

Avertisment: apa din Bucuresti, pericol pentru populatie. Cine baga spaima in populatie?

Pe 30 ianuarie s-a aflat ca Apa Nova a marit cantitatea de clor din apa potabila. intre timp, Ministerul Sanatatii a derulat teste proprii si a emis un avertisment deosebit de serios. Ministerul Sanatatii a comunicat in seara zilei de 30 ianuarie ca Apa Nova a folosit o cantitate mare de clor in tratarea apei.

Atentie! Ministerul Sanatatii recomanda bucurestenilor sa nu foloseasca apa din reteaua publica pentru baut si pentru prepararea hranei

Distribuitorul de apa potabila pentru Bucuresti a utilizat pentru tratarea apei o cantitate mare de clor, necesara in conditiile in care pe 29 ianuarie 2019 s-a produs o poluare cu amoniu pe raul Arges, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )