Libnet.ro
UNICEF

12:30

Avocatul Poporului, raspuns pentru Alexandru Cumpanasu

Antena3 Antena3,
Avocatul Poporului, raspuns pentru Alexandru Cumpanasu

Dupa ce a facut nenumarate plangeri despre modul in care institutiile statului s-au ocupat de ancheta in cazul celor doua fete disparute, Alexandru Cumpanasu a primit un raspuns de la Avocatul. continuă pe Antena3

CAZUL CARACAL Cumpanasu a facut public RASPUNSUL primit de la Avocatul Poporului in cazul disparitiei Alexandrei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat pe Facebook raspunsul primit de la Avocatul Poporului in legatura cu cazul crimelor de la Caracal. Totodata, Cumpanasu s-a intalnit, miercuri,.

Alexandru Cumpanasu: Se pregatesc sa declare formal decesul Alexandrei pentru a inchide povestea asta

Alexandru Cumpanasu a spus la Antena 3 ca nu a primit raspuns la toate plangerile pe care le-a facut in cazul de la Caracal. Dupa patru saptamani nu am un raspuns la toate plangerile pe care le-a.

Peste 15.000 de cetateni ii solicita Renatei Weber sa sesizeze CCR privind Codul Administrativ: Fii avocatul poporului, nu al baronilor locali

Peste 15. 000 de membri ai comunitatii Declic ii solicita Avocatului Poporului, Renate Weber, sa sesizeze urgent Curtea Constitutionala in legatura cu noul Cod Administrativ. Semnatarii petitiei Renate Weber, fii avocatul poporului, nu al baronilor locali solicita un raspuns clar si ferm din partea Avocatului Poporului, care de aproape 2 luni sustine ca analizeaza OUG prin care a fost emis noul Cod Administrativ.

Alexandru Cumpanasu: Voi depune solicitari la Interpol si Europol pentru a fi cautate Alexandra si Luiza

Alexandru Cumpanasu a spus ca urmeaza ca joi sa se deplaseze sa depuna o cerere catre Interpol si Europol pentru a le cauta pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Voi depune aceste solicitari.

Alexandru Cumpanasu sustine ca a fost amenintat de apropiatii lui Gheorghe Dinca: Ar incerca diverse lucruri

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, sustine ca a a primit amenintari de la apropiatii lui Gheorghe Dinca. Cumpanasu s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a depune o plangere penala.

Alexandru Cumpanasu: Adevarul e important pentru fiecare roman. Altfel, vom perpetua un neosclavagism - un sistem bolnav condus de interlopi, politicieni, procurori si judecatori (FOTO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu - una dintre fetele disparute in tragedia din Caracal, a explicat de ce aflarea adevarului este importanta pentru fiecare roman, si nu doar pentru familia.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, intrevedere DE URGENTA cu ministrul Sanatatii: O echipa de control pleaca la INML!

Alexandru Cumpanasu s-a intalnit, miercuri dimineata, cu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, pentru a-i cere sa sa demareze un control la INML, in scandalul probelor ADN in cazul crimelor de la.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala pentru amenintarile primite la adresa lui

Unchiul Alexandrei Maceseanu a mers astazi din nou la Parchet. Alexandru Cumpanasu a declarat ca a depus documente cu noi informatii care sa ajute procurorii sa faca lumina in cazul Alexandrei. Mai.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu: NU putem trimite osemintele la EXPERTIZA ADN INTERNATIONALA, pentru ca raportul INML in cazul Alexandrei NU este gata de mai bine de doua saptamani (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, acuzaInstitutul National de Medicina Legala INML) ca intarzie publicarea raportului privind rezultatul ADN in cazul.

Alexandru Cumpanasu, din nou la Parchet: Voi depune plangere penala!

Alexandru Cumpanasu anunta ca va depune plangere penala pentru amenintarile primite la adresa sa. Astazi la ora 12. 00, ma voi afla la Parchetul General pentru a adauga informatii care sa ajute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )