Libnet.ro
UNICEF

05:00

Avocatul Poporului: in ultimele zile au venit mai multe petitii la noi in legatura cu obligativitatea purtarii mastilor

Antena3 Antena3,
Avocatul Poporului: in ultimele zile au venit mai multe petitii la noi in legatura cu obligativitatea purtarii mastilor

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat ca a primit mai multe petitii legate de obligativitatea purtarii mastii, instituita prin Legea privind starea de alerta si care trebuie purtata cel putin pana in 16 iunie. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului, Renate Weber, dupa decizia CCR privind amenzile din timpul starii de urgenta: Solutia ar fi o amnistie, pentru a nu aglomera instantele

Renate Weber, Avocatul Poporului, a declarat ca s-a decis sa atace la Curtea Constitutionala amenzile aplicate in timpul starii de urgenta deoarece nu erau descrise contraventiile. Pe 6 mai, judecatorii au.

Un muncitor roman din Germania a murit, anunta MAE. El fusese testat negativ pentru coronavirus de doua ori, desi la abatorul din Birkenfield exista mai multe cazuri de COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca un cetatean roman, care lucra intr-un abator din Birkenfield, Germania, a murit. Desi acolo fusesera inregistrate mai multe cazuri de COVID-19, el fusese testat.

Turcia: Cantecul Bella Ciao, imnul international al rezistentei, a rasunat in mai multe moschei din Izmir, in urma unui atac informatic

Cantecul partizan Bella Ciao a rasunat in mai multe moschei din Turcia difuzat de sistemul de megafoane care anunta chemarea la rugaciune. Incidentul care a revoltat Ankara s-a produs ca urmare a aunui atac.

Coronavirus: Cele mai multe infectii intr-o singura zi, de la inceputul pandemiei

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, miercuri a fost ziua cu cele mai multe infectii pe plan global, de la inceputul pandemiei, inregistrandu-se nu mai putin de 106. 000 de cazuri noi.

Mai multe persoane, ratacite intr-o zona impadurita din Gorj. Cautarile salvamontistilor, ingreunate de ploaie

Mai multe persoane s-au ratacit intr-o zona impadurita din judetul Gorj. in zona ploua foarte puternic si sunt caderi de grindina, fapt care ingreuneaza cautarile salvamontistilor.

Ce fac elevii daca in dimineata Evaluarii Nationale si a Bacalaureatului au temperatura mai mare de 37,3 grade si nu pot intra in examen? Ce spune Avocatul Poporului

Una dintre controversele privind termoscanarea este legata de elevii care vor sustine in iunie Evaluarea Nationala si Bacalaureatul si care nu vor putea intra in sala de examen daca temperatura lor corporala depaseste 37,3 grade. Elevii aceia, daca vor fi exclusi, daca nu vor fi primiti in sala de examen, strict pentru ca au avut in dimineata aceea 37,4 grade, o fi normal?, a declarat Avocatul Poporului, Renate Weber, la Digi 24.

Avocatul Poporului: Dupa decizia CCR privind amenzile din timpul starii de urgenta, solutia ar fi o amnistie

Avocatul Poporului, Renate Weber, afirma ca decizia de a contesta la Curtea Constitutionala amenzile aplicate in perioada starii de urgenta a vizat nu atat amenzile in sine, ci faptul ca nu erau descrise contraventiile, ea sustinand ca le-a solicitat ministrului de Interne si sefului IGPR sa instruiasca agentii pentru a evita abuzurile, dar nu a primit un raspuns.

Adolescente din Hunedoara disparute de acasa de mai multe zile. Cele doua ar fi plecat impreuna

Doua adolescente din Hunedoara au fost date in urmarire nationala, dupa ce au disparut de mai multe zile de acasa.

Cresterea pensiilor: Finantele discuta mai multe scenarii. Ce variante ar putea fi prezentate Guvernului

Cresterea pensiilor la 1 septembrie nu poate fi scoasa din contextul tuturor cheltuielilor bugetare vitale pentru dezvoltarea economiei, a spus ministrul Florin Citu, sustinand ca se discuta mai multe scenarii de crestere a pensiilor.

Consiliul de Securitate al ONU, pus la zid de mai multe ONG-uri

Pandemia a scos la lumina multe dintre problemele marilor organizatii mondiale. Lipsa de reactie a Consiliului de Securitate al ONU in fata pandemiei de COVID-19, paralizat de confruntarea dintre SUA si China, este rusinoasa, subliniaza mai multe ONG-uri internationale, intr-un comunicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )