Libnet.ro
UNICEF

19:30

Coronavirus: Cele mai multe infectii intr-o singura zi, de la inceputul pandemiei

Antena3 Antena3,
Coronavirus: Cele mai multe infectii intr-o singura zi, de la inceputul pandemiei

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, miercuri a fost ziua cu cele mai multe infectii pe plan global, de la inceputul pandemiei, inregistrandu-se nu mai putin de 106. 000 de cazuri noi. continuă pe Antena3

DONALD TRUMP: Faptul ca SUA are cele mai multe infectari COVID-19 este o medalie de onoare

Presedintele Donald Trump este de parere ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare, pentru ca inseamna ca SUA au efectuat cele mai multe teste, relateaza The Guardian, preluat de news. ro.

Deschidem sau nu scolile? Ce indica cele mai recente studii privind rolul copiilor in raspandirea COVID-19

Numarul de copii infectati cu COVID-19 este considerabil mai mic decat cel al adultilor si, de cele mai multe ori, cei mici au forme usoare sau sunt asimptomatici. Totusi, ultimele studii sugereaza ca, desi nu au simptome, copiii infectati sunt la fel de contagiosi precum adultii.

VIDEO Premiile Lingura de Lemn pentru cele mai stupide sfaturi de sanatate in timpul pandemiei: Adina Alberts, Iulian Capsali, Dana Budeanu si Viorel Catarama

Care sunt cele mai stupide sfaturi de sanatate care au circulat pe internet in perioada pandemiei? Coalitia Romania Sanatoasa i-a premiat cu Lingura de Lemn pe romanii care au promovat cele mai toxice sfaturi de sanatate in aceasta perioada. Oscarurile ineptiilor emise pe tema pandemiei de coronavirus au fost oferite de Ana Maita si Ovidiu Covaciu, fondatorii Coalitiei Romania Sanatoasa.

Business Insider: Pozitia SUA pe scena mondiala se deterioreaza dupa coronavirus. Tot mai multe tari europene privesc catre China

Pozitia Statelor Unite pe scena mondiala se deterioreaza in timpul presedintiei lui Donald Trump, in timp ce tot mai multe tari europene privesc catre China drept viitorul lider mondial, scrie, intr-o analiza, publicatia Business Insider.

Adolescente din Hunedoara disparute de acasa de mai multe zile. Cele doua ar fi plecat impreuna

Doua adolescente din Hunedoara au fost date in urmarire nationala, dupa ce au disparut de mai multe zile de acasa.

STUDIU TRANSUNION PENTRU CRIZA ACTUALA: Industria telecom, retail-ul si serviciile financiare, cele mai afectate de fraude online

Tarile cu cel mai mare procent de tranzactii suspectate ca sunt frauduloase sunt: Yemen, Siria si Kazahstan Industria telecomunicatiilor, sectorul retail si serviciile financiare sunt cele mai afectate de fraude online in perioada pandemiei de Covid-19 coronavirus), potrivit unui studiu realizat de TransUnion, agentie americana de raportare a creditelor pentru consumatori.

Turcia: Cantecul Bella Ciao, imnul international al rezistentei, a rasunat in mai multe moschei din Izmir, in urma unui atac informatic

Cantecul partizan Bella Ciao a rasunat in mai multe moschei din Turcia difuzat de sistemul de megafoane care anunta chemarea la rugaciune. Incidentul care a revoltat Ankara s-a produs ca urmare a aunui atac.

Consiliul de Securitate al ONU, pus la zid de mai multe ONG-uri

Pandemia a scos la lumina multe dintre problemele marilor organizatii mondiale. Lipsa de reactie a Consiliului de Securitate al ONU in fata pandemiei de COVID-19, paralizat de confruntarea dintre SUA si China, este rusinoasa, subliniaza mai multe ONG-uri internationale, intr-un comunicat.

Mai multe persoane, ratacite intr-o zona impadurita din Gorj. Cautarile salvamontistilor, ingreunate de ploaie

Mai multe persoane s-au ratacit intr-o zona impadurita din judetul Gorj. in zona ploua foarte puternic si sunt caderi de grindina, fapt care ingreuneaza cautarile salvamontistilor.

Mai multe uzine Renault din Franta ar putea sa fie inchise

Renault vrea sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )