Libnet.ro
UNICEF

17:15

Avocatul Tonel Pop, ipoteza-soc: Sotia lui Gheorghe Dinca s-ar fi aflat in casa groazei in momentul rapirii Alexandrei

Antena3 Antena3,
Avocatul Tonel Pop, ipoteza-soc: Sotia lui Gheorghe Dinca s-ar fi aflat in casa groazei in momentul rapirii Alexandrei

Avocatul Tonel Pop a lansat, luni, o ipoteza socanta in ceea ce priveste familia lui Gheorghe Dinca. Acesta spune ca sotia monstrului din Caracal ar fi putut sa se afle in casa atunci cand fetele au fost r. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca ar putea fi eliberat! Detaliul omis de toata lumea

Avocatul Ingrid Mocanu afirma ca, potrivit procedurilor, Gheorghe Dinca ar trebui trimis in judecata chiar daca decesul celor doua fete nu a fost inca pronuntat oficial. Citeste si: Avocatul Tonel Pop,.

Sotia lui Dinca ar putea ajunge suspect in cazul disparitiilor din Caracal. Dezvaluire exploziva facuta de avocatul Tonel Pop

Potrivit comunicatului DIICOT, dat publicitatii luni seara, procurorii au audiat martori noi in cazul Caracal. Citeste si: Gheorghe Dinca ar putea fi eliberat! Detaliul omis de toata lumea Citeste si:.

Tonel Pop, declaratie-soc: Dinca e un veteran in cea ce inseamna rapiri si violuri, are tovarasi de nemernicie. Noi dorim si o ancheta la INML

Tonel Pop a facut declaratii incredibile cu privire la trecutul lui Gheorghe Dinca. Totodata avocatul familiei Luizei solicita ministrului Sanatatii trimiterea de urgenta a Corpului de Control a ministerului.

Tonel Pop, declaratie dupa ce telefonul Luizei ar fi fost folosit miercuri: Se fac verificari. Atunci vom sti sigur

Apar informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca telefonul Luizei Melencu, una dintre cele doua victime ale lui Gheorghe Dinca, a fost folosit, miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de.

Tonel Pop, avocat: INML sa iasa public sa spuna daca au certificat de deces pentru Alexandra!

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a spus ca o castana fierbinte a fost arunata in curtea DIICOT. Undeva la orele 21 noaptea a creat o adevarata isterie, prin faptul ca DIICOT-ul are acest raport dat de.

Ipoteza-soc: Lista victimelor lui Gheorghe Dinca ar putea fi mult mai lunga. Avocat: Exista destule probe!

Avocatul familiei Luizei Melencu vine cu o pista bomba: ar putea fi vorba despre o a treia victima a lui Gheorghe Dinca acolo, in padure. Este posibil ca lista victimelor monstrului din Caracal sa fie mult mai .

Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca. Indiciile gasite de anchetatori, la Caracal

O noua zi de ancheta, noi indicii, noi victime. Este posibil ca o a treia persoana sa fi ajuns in mainile lui Gheorghe Dinca. Despre cine este vorba? Ce s-a descoperit in masina principalului suspect in cazul de la Caracal? Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca O varianta socanta prinde .

Gheorghe Dinca, declaratie socanta: Luiza a venit la mine acasa de bunavoie. Am lovit-o, apoi am resuscitat-o

Gheorghe Dinca sustine ca Luiza a venit acasa la el de bunavoie. Criminalul din Caracal a mai declarat ca a lovit-o, apoi a resucitat-o. Cat despre Alexandra, Gheorghe Dinca a declarat ca fata nu a vrut sa.

Copiii lui Gheorghe Dinca nu mai vor sa auda de el - Mesajultransmis tatalui lor

Copiii lui Gheorghe Dinca nu vor sa mai tina legatura cu tatal lor, pana nu afla verdictul final in cazul crimelor din Caracal. Conform unor surse din preajma familiei lui Gheorghe Dinca, acesta ar fi fost.

Document exploziv. Ce probe au anchetatorii impotriva lui Gheorghe Dinca

Oana Zamfir a prezentat vineri seara, la Exces de putere, un document exploziv in care sunt prezentate probele pe care anchetatorii le au impotriva lui Gheorghe Dinca. Gheorghe Dinca este cercetat sub aspec.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )