Libnet.ro
UNICEF

21:15

Document exploziv. Ce probe au anchetatorii impotriva lui Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
Document exploziv. Ce probe au anchetatorii impotriva lui Gheorghe Dinca

Oana Zamfir a prezentat vineri seara, la Exces de putere, un document exploziv in care sunt prezentate probele pe care anchetatorii le au impotriva lui Gheorghe Dinca. Gheorghe Dinca este cercetat sub aspec. continuă pe Antena3

Noi probe gasite acasa la Gheorghe Dinca! Anchetatorii au scos din curtea criminalului tone de haine si fier vechi

Doua tone de haine de dama au fost gasite in curtea criminalului Gheorghe Dinca, potrivit unor surse din ancheta. Politistii au scos din curtea lui Dinca o cantitate de aproximativ 30 de tone de fier.

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

Anchetatorii au ridicat noi probe, inclusiv trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au ridicat, vineri, noi probe, printre care si trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca. Una dintre masinile ridicate este chiar cea cu care ar fi fost rapita Alexandra Macesanu, relateaza Mediafax.

Ce se intampla acum in curtea criminalului Gheorghe Dinca

Un excavator scoate pomii si alte resturi din curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. in fiecare zi, anchetatorii ridica noi probe din casa ororilor. Si apar noi informatii si despre balbele oamenilor legii, i.

Cautari reluate cu aparatura speciala pentru scanat solul la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii vor relua, miercuri, cautarile in casa si curtea lui Gheorghe Dinca, si vor folosi aparatura speciala pentru scanat solul, cu care spera sa poata descoperi si alte probe posibil ingropate sub pamant sau in gropile betonate, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Sinteza zilei. Interviu exploziv cu fiica lui Gheorghe Dinca

Mihai Gadea a prezentat, miecuri, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu fiica lui Gheorghe Dinca. Citeste si: Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-bomba, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut sa induca presa in eroare

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al criminalului Gheorghe Dinca, a facut dezvaluiri bomba despre ancheta crimelor din Caracal. Avocatul sustine faptul ca anchetatorii au vrut sa scape de presa si ii.

Anchetatorii au deschis un nou dosar penal pe numele lui Gheorghe Dinca. Ce s-a descoperit in Casa Ororilor

Un nou dosar penal a fost deschis de anchetatori pe numele lui Gheorghe Dinca. Potrivit unui post de televiziune, s-a descoperit ca criminalul din Caracal fura curent. in Casa Ororilor din Caracal au descins si.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )