Libnet.ro
UNICEF

09:30

Avocatul Valerian Manzat a fost condamnat definitiv la noua ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Avocatul Valerian Manzat a fost condamnat definitiv la noua ani de inchisoare

Avocatul Valerian Manzat a fost condamnat definitiv la noua ani de inchisoare. La 8 august, Colegiul Penal al Curtii Supreme de Justitie CSJ) a respins recursul avocatilor care cerusera casarea deciziei Curtii de Apel. Sentinta a fost publicata pe site-ul CSJ, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare, si-a luat avocat un fost sef FBI

Avocatul omului de afaceri Puiu Popoviciu , Louis Freeh, fost sef al FBI, a declarat ca este profund dezamagit de decizia ICCJ in cazul clientului sau. Acesta a adaugat ca sentinta nu este sustinuta nici de fapte si nici de legislatie.

Un copil de noua ani i-a impresionat pe cei de la NASA dupa ce a aplicat pentru postul de Gardian al galaxiei (FOTO)

Un baiat de noua ani, elev in clasa a patra la o scoala din New Jersey, SUA, si-a exprimat in scris interesul pentru postul de ofiter pentru protectie planetara, care a fost scos la concurs.

Un baietel de noua ani a aplicat la NASA pentru un post. Ce raspuns a primit copilul

Un elev, in varsta de noua ani, din Statele Unite spera sa primeasca postul de ofiter pentru protectie planetara scos la concurs de Agentia spatiala americana NASA) saptamana.

Afaceristul Popoviciu, condamnat definitiv, si-a angajat drept avocat un fost sef al FBI

Avocatul omului de afaceri Puiu Popoviciu, Louis Freeh, fost sef al FBI, se declara profund dezamagit de decizia ICCJ in cazul clientului sau, apreciind ca sentinta nu este sustinuta nici de fapte si nici de legislatie.

Vladimir Putin a vizitat regiunea separatista georgiana Abhazia, la noua ani de la inceperea razboiului ruso-georgian

Presedintele rus, Vladimir Putin, a vizitat marti regiunea separatista georgiana Abhazia si a dat asigurari cu privire la sprijinul militar al Moscovei, un act de sfidare la adresa guvernelor occidentale care au condamnat sustinerea oferita de Moscova separatistilor, relateaza Reuters.

Unul dintre cei mai importanti opozanti ai lui Putin, Serghei Udaltov, a fost eliberat dupa patru ani si jumatate de inchisoare

Opozantul rus de extrema stanga Serghei Udaltov a fost eliberat marti dupa ce a ispasit o pedeapsa de patru ani si jumatate de inchisoare pentru organizarea de tulburari masive in timpul protestelor impotriva lui Vladimir Putin.

Una dintre victimele atacurilor teroriste din 11 septembrie a fost identificata dupa 16 ani

Una dintre victimele atacului terorist din 11 septembrie 2001, de la World Trade Center, din New York, a fost identificata dupa aproximativ 16 ani. Potrivit mirror. co. uk, barbatul este a 1. 641 a persoana.

O victima decedata in atentatul de la 11 septembrie 2001 a fost identificata dupa 16 ani

Ramasitele unui barbat ce a decedat in urma atentatului de la 11 septembrie 2001 asupra cladirilor World Trade Center au fost identificate la aproape 16 ani dupa atacurile teroriste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )