Libnet.ro
UNICEF

16:45

Avortul - un subiect inca tabu pentru Romania. Planificarea familiala, dezastruoasa

România Liberă România Liberă,
Avortul - un subiect inca tabu pentru Romania. Planificarea familiala, dezastruoasa

Desi cifrele au scazut semnificativ in ultimii 10 ani, Romania se afla inca in topul tarilor europene in ceea ce priveste numarul de avorturi. Implicarea deficitara a statului in programele de preventie le costa scump pe femei. Statisticile arata ca persoanele de sex feminin iau decizia de a face avort fie din lipsa de cunostinte privind contraceptia, fie din motive financiare sau de statut marital. continuă pe România Liberă

Statele Unite nu vor mai finanta o agentie ONU care promoveaza planificarea familiala

Administratia Trump isi retrage sprijinul financiar acordat Fondului ONU pentru Populatie UNFPA), acuzand aceasta organizatie ca sustine programele de avorturi coercitive si sterilizari involuntare promovate de Guvernul chinez, transmite AFP.

AUR PENTRU ROMANIA! Spectacol de tango argentinian cu Lucian Stan si Raluca Aldea, la Campionatul European de la Londra (VIDEO)

Lucian Stan si Raluca Aldea au prezentat un program de exceptie, fiind indelung aplaudati de spectatori. O experienta minunata!!!! Va multumim din suflet pentru toata energia si gandurile frumoase.

Lovitura pentru Romania, dupa Brexit! Tara noastra va primi bani mai putini de la Uniunea Europeana

Romania va primi, cel mai probabil, bani mai putini de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )