Libnet.ro
UNICEF

12:45

Lovitura pentru Romania, dupa Brexit! Tara noastra va primi bani mai putini de la Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Romania, dupa Brexit! Tara noastra va primi bani mai putini de la Uniunea Europeana

Romania va primi, cel mai probabil, bani mai putini de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza. continuă pe Antena3

Arlie, acvila tipatoare mica monitorizata satelitar de ornitologi, a ajuns in Romania dupa ce a parcurs 12.500 km

Arlie, acvila tipatoare mica monitorizata satelitar de Societatea Ornitologica Romana SOR), s-a intors in Romania dupa ce a parcurs 12. 500 km din Namibia pana in tara noastra, in timpul migratiei de primavara. Arlie a inceput migratia pe data de 11 februarie 2017, intre orele 8 si 10 dimineata. Spre deosebire de ultimii doi ani 2015 si 2016), pasarea a plecat spre Romania cu o intarziere de trei zile, dar a recuperat-o pe parcurs. La fel ca in 2016, Arlie a ajuns in Romania pe data de 31 martie, intre orele 7 si 10 dimineata.

imi doresc si voi face tot ce imi sta in putinta. Liviu Dragnea, planuri marete pentru tara noastra

Cu ocazia aniversarii a 151 de ani de la infiintarea Academiei Romane, Liviu Dragnea a declarat in cadrul ceremoniei ca daca tara noastra ar fi avut un plan strategic de dezvoltare dupa.

Bucurestiul aduce aproape 45% din numarul turistilor straini care vin anual in tara noastra

Bucuresti atrage aproape 45% din numarul de turisti straini care vin anual in tara noastra, potrivit presedintelui Federatiei Industriei Hoteliere din Romania FIHR), Calin Ile.

Mircea Geoana, despre ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie dupa Brexit. Ce categorie va fi cea mai afectata

Mircea Geoana a comentat in emisiunea News Magazine ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie dupa Brexit.Fostul ministru de Externe crede ca romanii cu studii medii vor fi cei.

Printul Charles a avut o zi plina in tara noastra: Mostenitorul Coroanei Britanice a facut joi turul Capitalei (VIDEO)

Zi plina pentru printul Charles in Romania. Mostenitorul Coroanei Britanice a vizitat joi muzeul Satului, Delta Vacaresti si s-a intalnit cu patriahul. Seara si-a a petrcut-o la palatul El.

Cati romani lucreaza in Marea Britanie si ce se va intampla cu ei dupa Brexit

Peste 230. 000 de romani lucreaza in Marea Britanie, ocupand locul altreilea ca nationalitate, dupa irlandezi 322. 000) si polonezi916. 000), cei mai multi imigranti romani muncind in domenii precumproductie, retail si sanatate, scrie Bloomberg, citat de Mediafax.   Ceimai multi muncitori imigranti sunt din Polonia 916. 000), urmati deIrlanda 322. 000), Romania 233. 000), Portugalia 219. 000), Italia192. 000) si Franta 165. Productia 307. 000), retailul 261. 000),sanatatea si sectorul social 225. 000) reprezinta domeniile undelucreaza, in Marea Britanie, cei mai multi europeni care nu au cetatenie britanica.

Teritoriul pe care l-ar putea pierde Marea Britanie dupa Brexit

Iesirea din Uniunea Europeana o poate costa pe Marea Britanie un teritoriu strategic. UE a pus viitorul Gibraltar in joc in cadrul negocierilor Brexit.Spania va trebui sa dea unda verde pentru ca.

Trump lauda UE ca face o treaba buna ramanand unita dupa Brexit

Presedintele american Donald Trump a laudat Uniunea Europeana UE) ca a facut o treaba foarte buna prin faptul ca s-a unit dupa decizia Marii Britanii de a parasi blocul, intr-un interviu pentru Financiar Times, relateaza AFP.

Scenariu dupa BREXIT: Spania nu s-ar opune initial ca Scotia independenta sa se alature UE

Spania a fost considerata un impediment pentru ca Scotia independenta sa adere la Uniunea Europeana. Motivul a fost sa ii descurajeze pe anumiti separatisti din regiunile spaniole.„Initial, nu.

Acvila Arlie a ajuns in Romania, dupa ce a parcurs in zbor 12.500 de kilometri, pe trei continente

Acvila Arlie a strabatut 12. 500 de kilometri, pentru a se a intoarce in cuibul ei din Romania. Astfel, in 49 de zile, acvila a strabatut 17 tari de pe trei continente, informeaza S. ocietatea Ornitologica Romana .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )