Libnet.ro
UNICEF

09:45

Azi se decide in PSD cine pleaca din Guvern. Fifor si-a dat deja demisia de la Ministerul Apararii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Azi se decide in PSD cine pleaca din Guvern. Fifor si-a dat deja demisia de la Ministerul Apararii

Luni, la PSD, se reuneste Comitetul Executiv, iar subiectul principal al discutiilor ar trebui sa fie remanierea, asteptata de mult timp. Pana in acest moment, atat Gabriela Firea cat si Mihai Fifor au anuntat ca demisioneaza de la interimatul. continuă pe Wall-Street Ro

Remaniere votata in CExN al PSD: Olguta Vasilescu, propusa ministru la Transporturi. Cine pleaca din Guvern

Opt ministere isi vor schimba titularii. CExN a votat pentru numirea urmatorilor ministri: - Munca: deputatul Marius Budai in locul Liei Olguta Vasilescu, - Economie: senatorul Niculae Badalau in.

Remaniere votata in CExN al PSD: Olguta Vasilescu preia Transporturile, Budai - Munca, iar Badalau - Economia. Cine pleaca din Guvern

Opt ministere isi vor schimba titularii. CExN a votat pentru numirea urmatorilor ministri: - Munca: deputatul Marius Budai in locul Liei Olguta Vasilescu, - Economie: senatorul Niculae Badalau in.

Victor Negrescu, replica DURA pentru PSD dupa plecarea din Guvern. Fostul ministru sare in apararea Corinei Cretu: Banii europeni trebuie sa fie o prioritate pentru noi

Fostul ministru al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, presedinte al PES Activists Romania, a spus, sambata, ca tara noastra este pregatita pentru a prelua Presedintia Consiliului Uniunii Europene, toate el.

Ministrul Apararii Mihai Fifor demisioneaza din Guvern

Mihai Fifor a anuntat ca demisioneaza din Guvern. El va pleca de la Ministerul Apararii si se va canaliza pe organizarea din partid.

Surse: Ce ministri vor fi remaniati. Revenire surpriza in Guvern. Fifor si Firea au demisionat inainte de sedinta CEX.Tabara pucistilor, decimata

Conducerea PSD se reuneste azi, de la ora 11. 00, in sedinta Comitetului Executiv in care se va stabili ce ministri pleaca din Guvern. Potrivit unor surse politice, aproape o treime dintre actualii demnitari vor parasi Cabinetul Dancila. Printre ei, Paul Stanescu Dezvoltare), Danut Andrusca Economie), Mihai Fifor Aparare) si Lucian Sova Transporturi).

Fifor demisioneaza din guvern, Firea, din fruntea partidului

Mihai Fifor a anuntat astazi ca si-a depus demisia din functia de ministru al Apararii, sustinand ca vrea sa intareasca echipa PSD pentru a pregati urmatoarele alegeri. Gabriela Firea a anuntat, de asemenea, ca si-a depus demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti.

6 ministri pleaca din Guvernul Dancila. Ilan Laufer, Niculae Badalau, Marius Budai si Gabriel Les, noile nume vehiculate

Luni, la PSD, se reuneste Comitetul Executiv, iar subiectul principal al discutiilor ar trebui sa fie remanierea, asteptata de mult timp. Pana in acest moment, atat Gabriela Firea cat si Mihai Fifor au anuntat ca demisioneaza de la interimatul.

Sedinta CExN al PSD: Paul Stanescu pleaca din Guvern

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat se reuneste, luni, intr-o sedinta in care tema principala ar urma sa fie remanierea unor ministri PSD. Sedinta se va desfasura la Palatul Parlamentului.

Catalin Radulescu (PSD), despre violentele din Franta: Nenea Juncker, colegul Timmermans, nu reactionati?

Deputatul PSD Catalin Radulescu a reactionat duminica, pe Facebook, in legatura cu protestele violente din Franta, intrebandu-se cum de nenea Juncker, colegul Timmermans nu reactioneaza rupandu-si hainele de pe ei, cerand MCV si in Franta sau condamnand guvernul francez si a jandarmeriei.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )