Libnet.ro
UNICEF

15:45

6 ministri pleaca din Guvernul Dancila. Ilan Laufer, Niculae Badalau, Marius Budai si Gabriel Les, noile nume vehiculate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
6 ministri pleaca din Guvernul Dancila. Ilan Laufer, Niculae Badalau, Marius Budai si Gabriel Les, noile nume vehiculate

Luni, la PSD, se reuneste Comitetul Executiv, iar subiectul principal al discutiilor ar trebui sa fie remanierea, asteptata de mult timp. Pana in acest moment, atat Gabriela Firea cat si Mihai Fifor au anuntat ca demisioneaza de la interimatul. continuă pe Wall-Street Ro

Viorica Dancila anunta lista celor 8 NOI MINISTRI: Suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Badalau si Alexandru Petrescu (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat schimbarile din Guvern survenite in urma remanierii guvernamentale de luni. Opt ministere vor avea noi sefi, iar suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Badalau, Alexandru Petrescu .

Cine sunt cei 10 noi ministri. Cum arata Guvernul Dancila 2

Tabloul remanierii PSD: 10 noi ministri, jumatate dintre ei la portofolii-cheie: Educatie, Economie, Armata, Transporturi, Munca si Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a eliminat din Guvern pe Paul Stanescu si pe Mihai Fifor, cei care i-au cerut demisia. in schimb, a fost promovat Niculae Badalau la Ministerul Economiei, cel care a semnat initial scrisoarea pucistilor, apoi s-a razgandit. Olguta Vasilescu a trecut la Transporturi.

Cine este Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, ministrul propus al Dezvoltarii, este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport ANEFS) din Bucuresti 2006). Ilan Laufer a fost ministru pentru Mediul.

Ministrul Playboy revine! Ilan Laufer, numit ministru al Dezvoltarii (FOTO)

Ministrul Playboy revine! Ilan Laufer numit ministru al Dezvoltarii FOTO) Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost numit luni ministru al Dezvolta.

PROFIL Ilan Laufer, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, propus ministru al Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost propus luni de PSD pentru functia ministru al Dezvoltarii, in locul lui Paul Stanescu, care a fost remaniat in Comitetul Executiv National al PSD.

Politic show: Basescu:o menajerie cu porci si hipopotami, iar Dragnea e dresorul; Serban Nicolae, reactie ironica dupa protestele de amploare din Franta; PSD schimba din temelii Guvernul Dancila. Ce ministri se pregatesc sa plece

Gabriela Firea va fi inlocuita cu Gabriel Mutu la sefia organizatiei PSD Bucuresti / Codrin Stefanescu va fi instalat secretar general al partidului. Gabriela Firea, cel mai vocal contestatar al lui. Tariceanu ii cearta pe eurodeputatii ALDE care au votat rezolutia impotriva Romaniei. Cine sunt singurii colegi de grup care au sustinut Guvernul Dancila. Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat.

Tariceanu ii cearta pe eurodeputatii ALDE care au votat rezolutia impotriva Romaniei. Cine sunt singurii colegi de grup care au sustinut Guvernul Dancila

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata seara, la Poiana Brasov, ca va trimite o scrisoare liderilor ALDE europeni pentru a-si exprima nemultumirea fata de continutul rezolutiei adoptate de Parlamentul European. Aproximativ 90% dintre europarlamentarii ALDE au votat documentul in care e criticat Guvernul Dancila.

Cine pleaca si cine ramne n Guvernul Dancila

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni schimbarea a opt ministri din guvernul Dancila. Lia Olguta Vasilescu a fost nominalizata in Comitetul Executiv National al PSD pentru a prelua functia de ministru al Transporturilor, ea urmand sa fie inlocuita la Munca cu Marius Budai. De asemenea, in locul lui Stanescu pe postul de ministru al Dezvoltarii si vicepremier a fost numit Ilan Laufer, fostul ministru pentru mediul de afaceri. HotNews a intocmit lista schimbarilor care ar urma la sefia ministerelor si va prezinta profilurile noilor ministri.

Remanierea guvernamentala a fost votata: Ilan Laufer preia Dezvoltarea de la Stanescu. Olguta Vasilescu trece la Transporturi. Cine pleaca si cine vine in Guvernul Dancila

Social-democratii au votat remanierea guvernamentala, iar nu mai putin de 8 modificari au avut loc in Guvernul condus de Viorica Dancila. Astfel, conform unor surse politice citate de stiripesurse. ro, acesta vo.

Remaniere votata in CExN al PSD: Olguta Vasilescu preia Transporturile, Budai - Munca, iar Badalau - Economia. Cine pleaca din Guvern

Opt ministere isi vor schimba titularii. CExN a votat pentru numirea urmatorilor ministri: - Munca: deputatul Marius Budai in locul Liei Olguta Vasilescu, - Economie: senatorul Niculae Badalau in.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )