Libnet.ro
UNICEF

16:31

Azi incepe Asia Express, cel mai dur reality show de la Antena 1. Iata ce contine!

ADPM ADPM,
Azi incepe Asia Express, cel mai dur reality show de la Antena 1. Iata ce contine!

In aceasta seara are loc premiera noului reality show de la Antena 1, Asia Expres. Iata ce vom putea vedea de la ora 20. 00 si apoi marti seara. continuă pe ADPM

Show-ul de aventura Asia Express are premiera in aceasta seara, la Antena 1: ce se intampla in prima editie FOTO

Asia Express debuteaza in aceasta seara, la Antena 1, de la ora 20. Vietnamul este prima destinatie a celor sapte cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedita de a parcurge aproape 5. 000 de kilometri pe teritoriul unui continent necunoscut, cu doar un singur euro pe zi.

Cel mai mare actionar al Deutsche Bank si-a redus participatia

Cel mai mare investitor al Deutsche Bank AG, conglomeratul chinez HNA Group Co. , care are probleme cu lichiditatile, si-a redus usor participatia la cel mai mare creditor german, insa a promis sa ramana un detinator semnificativ.

Cel mai lung tunel subacvatic din lume va fi construit in Europa

Cel mai lung tunel subacvatic va fi construit in Europa pana in 2040. Constructia ar urma sa faca legatura intre capitala Finlandei si cea a Estoniei. Finlanda si Estonia planuiesc sa construiasca cel mai amplu tunel subacvatic din lume, lung de 102,3 kilometri. Tunelul va lega capitalele Helsinki si Tallin pe sub apa din Marea [].

Business report:Cel mai periculos drum din Romania; Miliardarii lumii, la ananghie: cat au pierdut cei mai bogati oameni din lume din cauza prabusirii burselor; Primele de porc au crescut castigurile salariale in decembrie. Cine a pierdut la leafa

SUA: Numarul cererilor pentru ajutor de somaj, la cel mai scazut nivel din 1973. Numarul americanilor care au depus saptamana trecuta noi. Batranii care si-au dat pamantul in arenda, coplesiti de declaratii si formulare fiscale. Persoanele fizice care si-au dat terenurile agricole in.

Cel mai mic abonament Digi Mobil, Orange, Vodafone si Telekom

Daca urmaresti sa iti faci cel mai mic abonament la Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom, ti-am facut lista cu ce ofera operatorii. Romanii isi pot porta de cativa ani numerele de telefon intre operatori, intre Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom. in cazul in care esti intr-o situatie similara si vrei sa treci la [].

Friedrich Wilhelm Raiffeisen cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania

Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank Romania, a fost desemnata de Revista Euromoney, pentru al patrulea an consecutiv, ca fiind cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania.

Doua capitale din Europa vor fi legate prin cel mai lung tunel pe sub mare. Distanta va fi parcursa mai repede decat drumul din Baneasa la Universitate

Cel mai lung tunel pe sub apa care va lega regiunea arctica de inima Europei ar putea costa in jur de 20 de miliarde de euro si ar putea fi deschis in 2040. Potrivit unui studiu de fezabilitate, Finlanda si.

Succes pentru Dacia. Aceste modele sunt in topul masinilor cu cel mai mic consum pe kilometru

Patru modele de Dacia se afla in top 10 al masinilor cu cel mai mic consum pe kilometru, potrivit unui studiu publicat in presa franceza. Autovehiculele fabricate la Mioveni sunt cele mai economice, spun.

Comentariu Kommersant: Rusia, considerata puternica si periculoasa in cel mai alarmist raport publicat vreodata

Raportul premergator al Conferintei de Securitate de la Munchen a starnit numeroase comentarii, mai ales in Rusia. Kommersant, una dintre cele mai titrate publicatii din Moscova, s-a oprit indeosebi asupra partii care prezinta Rusia drept o amenintare pentru actuala ordine mondiala.

Business report:Se amana cel mai lung lot de autostrada programat pentru inaugurare in 2018. Ce sosele noi ar putea fi deschise in schimb;Numarul de masini second-hand inmatriculate a explodat in prima luna a anului

Statiile de metrou, magnet pentru cladirile de birouri. Unde s-au inregistrat cele mai mari cresteri de trafic. Noile cladiri de birouri livrate. De ce a ajuns la importuri o tara cu potential agricol ca Romania?Cultivam suprafete mari, dar avem productii mici, prin urmare ajungem sa.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )