Libnet.ro
UNICEF

10:00

Doua capitale din Europa vor fi legate prin cel mai lung tunel pe sub mare. Distanta va fi parcursa mai repede decat drumul din Baneasa la Universitate

Antena3 Antena3,
Doua capitale din Europa vor fi legate prin cel mai lung tunel pe sub mare. Distanta va fi parcursa mai repede decat drumul din Baneasa la Universitate

Cel mai lung tunel pe sub apa care va lega regiunea arctica de inima Europei ar putea costa in jur de 20 de miliarde de euro si ar putea fi deschis in 2040. Potrivit unui studiu de fezabilitate, Finlanda si. continuă pe Antena3

increderea consumatorilor din Europa creste, a romanilor scade

La finalul anului 2017, increderea consumatorilor din Europa a continuat sa creasca usor, in timp ce, in Romania, aceasta scade, asteptarile economice atingand minimul anual in decembrie 2017, potrivit unui studiu GfK, referitor la climatul de consum din Europa pentru trimestrul IV din 2017.

Increderea consumatorilor din Europa creste, a romanilor scade

La finalul anului 2017, increderea consumatorilor din Europa a continuat sa creasca usor. In decembrie, indicele climatului de consum calculat de GfK pentru cele 28 de state din UE a atins valoarea de 21,1 puncte - cea mai ridicata din ultimii 10 ani.

Doua spitale din Capitala, in carantina din cauza cazurilor multe de gripa

Doua spitale din Capitala, respectiv Spitalul Clinic Victor Babes si Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, au intrat in carantina din cauza numarului mare de cazuri de gripa,.

GfK: Increderea consumatorilor din Europa creste, a romanilor scade

Criza guvernamentala care continua in Romania are efect si asupra consumatorilor. In ultimul trimestru din 2017, toti indicatorii au inregistrat scaderi drastice, se arata intr-un studiu al GfK privind climatul de consum, document publicat luni. Asteptarile economice au atins minimul anual in decembrie 2017, ajungand la un nivel de -19,3 puncte. Este o scadere de aproape 37,6 puncte fata de maximul anual din luna martie si cea mai mica valoare din aprilie 2013. In acelasi timp, asteptarile romanilor privind veniturile au scazut si ele. Au atins nivelul de 6,8 puncte in decembrie 2017, cea mai mica valoare din septembrie 2014. Si asta, dupa ce in luna martie crescusera la un maxim de 33,7 puncte. Inclinatia catre cumparare a atins un minim anual de -0,2 puncte in decembrie 2017.

Noile grupuri bancare din Italia vor trebui sa-si majoreze capitalul

Creditorii italieni care vor conduce noile grupuri bancare create in urma fuziunii a sute de banci cooperatiste mici BCC), trebuie sa fie pregatiti sa-si majoreze capitalul, daca acest lucru va fi necesar, a declarat Ignazio Visco, guvernatorul Bancii Centrale a Italiei, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )