Libnet.ro
UNICEF

01:06

Baba Vanga a PREVAZUT conflictul din Siria, criza nucleara si Al Treilea Razboi Mondial. CAND vor avea loc

B1 B1,
Baba Vanga a PREVAZUT conflictul din Siria, criza nucleara si Al Treilea Razboi Mondial. CAND vor avea loc

Baba Vanga, Nostradamus din Balcani, a prevazut folosirea armelor chimice in Siria si ca cel de-al 45-lea presedinte al SUA isi va duce tara la pierzanie. Irish Mirror face o analiza a. continuă pe B1

Noi discutii privind situatia din Siria: Rusia, SUA si ONU ar putea avea o noua intrevedere la Geneva pe aceasta tema

Ministrul adjunct de Externe de la Moscova, Mikhail Bogdanov a anuntat luni ca diplomati ai Rusiei, SUA si ai ONU planuiesc sa discutge situatia din Siria in cadrul unei intrevederi la Geneva, de.

Fotografia care a declansat cea mai mare criza nucleara din istorie

In anul 1962, pilotul avion american de spionaj a surprins o fotografie care a declansat cea mai mare criza din istoria moderna. Avionul survola Trece de la Coloma, o regiune din estul Cubei. Pilotul a.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a discutat telefonic despre conflictul din estul Ucrainei cu Franta, Germania si Ucraina

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a discutat la telefon cu liderii Frantei, Germanii si Ucrainei in privinta desfasurarilor din estul Ucrainei.

Confirmare oficiala: gazul sarin a fost folosit in masacrul din Siria

Gazul sarin sau o substanta toxica similara a fost folosit in masacrul asupra populatiei civile din provincia siriana Idlib din 4 aprilie, potrivit organismului international care verifica utilizarea armelor chimice, citat de Reuters. Atacul atribuit fortelor fidele presedintelui Bashar Al Assad, in care au murit circa 90 de oameni - printre care si copii - a dus la riposta armatei SUA.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )