Libnet.ro
UNICEF

09:30

BAC 2013 Sesiunea de toamna 124 de absolventi au fost dati afara din examenul de Romana pentru copiat. O eleva a declarat ca a dat bani pentru a promova BAC-ul

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Sesiunea de toamna 124 de absolventi au fost dati afara din examenul de Romana pentru copiat. O eleva a declarat ca a dat bani pentru a promova BAC-ul

La primul examen scris din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului 2013 - proba la Limba si literatura romana - s-au prezentat 45. 954 de candidati, din peste 55. 000 inscrisi. 124 de absolventi au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze, iar o o eleva din Constanta, eliminata si ea din examen pentru frauda, le-a declarat inspectorilor scolari ca a dat bani pentru a promova Bacalaureatul, informeaza Ministerul Educatiei. Anul trecut, 116 absolventi au fost dati afara din examenul scris de Limba si literatura romana, sesiunea de toamna, pentru copiat. continuă pe Hotnews

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii sustin miercuri examenele scrise la Matematica si Istorie

Absolventii de liceu sustin miercuri examenele scrise de Matematica si Istorie din cadrul Bacalaureatului 2013 - sesiunea de toamna. Peste 55. 000 de absolventi s-au inscris la proba obligatorie a profilului, dintre care cei mai multi vor sustine examenul la Matematica. Premiera pe care a adus-o BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, vor avea subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Vez in articol care sunt regulile de examen, de la intrarea in sala de clasa.

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii sustin astazi examenul scris la Limba si literatura romana. Subiectele sunt diferentiate

Examenul scris de Limba si literatura romana din a doua sesiune a bacalaureatului 2013 a inceput luni, 26 august. Absolventii de liceu au de rezolvat subiecte diferentiate: elevii de la Real, Tehnologic si Vocational au subiecte diferite la examenul scris de Limba romana fata de absolventii de la Uman si Pedagogic. Aceasta noutate a fost introdusa la prima sesiune a BAC-ului 2013, fara ca diplomele de bacalaureat sa fie si ele modificate. Candidatii au intrat in salile de examen in intervalul 7:30 - 8:30, iar examenul dureaza 3 ore.

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii au sustinut astazi examenul scris la Limba si literatura romana. Subiectele sunt diferentiate

Examenul scris de Limba si literatura romana din a doua sesiune a bacalaureatului 2013 s-a desfasurat luni, 26 august. Absolventii de liceu au avut de rezolvat subiecte diferentiate: elevii de la Real, Tehnologic si Vocational au subiecte diferite la examenul scris de Limba romana fata de absolventii de la Uman si Pedagogic. Aceasta noutate a fost introdusa la prima sesiune a BAC-ului 2013, fara ca diplomele de bacalaureat sa fie si ele modificate. Candidatii au intrat in salile de examen in intervalul 7:30 - 8:30, iar examenul a durat 3 ore. Cum se desfasoara examenul, pas cu pas - Metodologia de organizare a Bacalaureatului.

BACALAUREAT 2013, sesiunea toamna. Elevii dau astazi proba scrisa la Limba Romana

Astazi incepe prima proba scrisa de la cea de-a doua sesiune de la Bacalaureat. Peste 55. 700 de candidati s-au inscris la proba scrisa de la Limba Romana din cei aproximativ 87. 000 de inscrisi la a doua.

BAC 2013 Aproape 250 de absolventi au absentat de la proba de limba romana

Examenul de limba romana, proba scrisa, din sesiunea de toamna a Bacalaureatului s-a dovedit o incercare dificila pentru o mare parte dintre absolventii din judetul Hunedoara. Aceasta chiar daca, potrivit fostilor elevi, subiectele au fost mai usoare decat cele primite de participantii la sesiunea din vara a Bacalaureatului.

BAC 2013 Aproape 250 de absolventi au absentat de la proba de limba romana. Examenul, mai usor ca in vara

Examenul de limba romana, proba scrisa, din sesiunea de toamna a Bacalaureatului s-a dovedit o incercare dificila pentru o mare parte dintre absolventii din judetul Hunedoara. Aceasta chiar daca, potrivit fostilor elevi, subiectele au fost mai usoare decat cele primite de participantii la sesiunea din vara a Bacalaureatului.

BAC 2013 Subiectele si baremele integrale la Limba si literatura romana - sesiunea de toamna

Subiectele si baremele de la examenul de Limba si literatura romana - sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2013 - au fost publicate integral de Ministerul Educatiei. La examenul de astazi, absolventii au avut de rezolvat varianta nr. 8 de subiecte. Cerintele au fost diferentiate, astfel ca elevii de la Uman au avut alte cerinte fata de cei de la Real. La profilul Umanist, absolventii au avut la primul subiect de rezolvat 9 cerinte pornind de la un fragment din Iubire magica de Vasile Voiculescu. Vezi in articol subiectele si baremele integrale de la examenul de Limba romana, pe fiecare profil in parte.

BACALAUREAT 2013 SESIUNE DE TOAMNA. Sapte elevi au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze

Peste 2000 de elevi sustinut astazi proba scrisa la limba si literatura romana. Examenul s-a desfasurat in judetul Dolj in 11 centre.

BAC 2013. FRAUDA la Constanta.

124 de absolventi care au sustinut, luni, proba scrisa de limba romana, in cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat, au fost eliminati pentru ca aveau asupra lor materiale ajutatoare, relateaza Mediafax. O eleva din Constanta a declarat chiar ca a dat bani pentru a promova. Citeste si SUBIECTE BACALAUREAT 2013. Ce s-a dat luni la LIMBA ROMANA Pentru 12 dintre candidatii inscrisi a fost necesara utilizarea subiectelor de rezerva, in timp ce 124 de .

BAC 2013 Subiectele la Limba si literatura romana - sesiunea de toamna

Subiectele de la examenul scris de Limba si literatura romana - sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2013 - au fost concepute pe trei cerinte mari, fiecare cu mai multe sub-puncte. Noutatea acestui an o reprezinta diferentierea subiectelor de la Romana pentru elevii de la Uman si cei de la Real. La primul subiect, absolventii de la Real au avut de raspuns mai multor intrebari pe baza unui fragment din Budulea Taichii de Ioan Slavici. La al doilea subiect, elevii au avut de realizat un eseu, text argumentativ, de 15 randuri despre comunicarea in echipa. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )