Libnet.ro
UNICEF

01:05

BAC 2013 Subiectele si baremele integrale la Limba si literatura romana - sesiunea de toamna

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Subiectele si baremele integrale la Limba si literatura romana - sesiunea de toamna

Subiectele si baremele de la examenul de Limba si literatura romana - sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2013 - au fost publicate integral de Ministerul Educatiei. La examenul de astazi, absolventii au avut de rezolvat varianta nr. 8 de subiecte. Cerintele au fost diferentiate, astfel ca elevii de la Uman au avut alte cerinte fata de cei de la Real. La profilul Umanist, absolventii au avut la primul subiect de rezolvat 9 cerinte pornind de la un fragment din Iubire magica de Vasile Voiculescu. Vezi in articol subiectele si baremele integrale de la examenul de Limba romana, pe fiecare profil in parte. continuă pe Hotnews

BAC 2013 Subiectele la Limba si literatura romana - sesiunea de toamna

Subiectele de la examenul scris de Limba si literatura romana - sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2013 - au fost concepute pe trei cerinte mari, fiecare cu mai multe sub-puncte. Noutatea acestui an o reprezinta diferentierea subiectelor de la Romana pentru elevii de la Uman si cei de la Real. La primul subiect, absolventii de la Real au avut de raspuns mai multor intrebari pe baza unui fragment din Budulea Taichii de Ioan Slavici. La al doilea subiect, elevii au avut de realizat un eseu, text argumentativ, de 15 randuri despre comunicarea in echipa. Stire in curs de actualizare.

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii sustin astazi examenul scris la Limba si literatura romana. Subiectele sunt diferentiate

Examenul scris de Limba si literatura romana din a doua sesiune a bacalaureatului 2013 a inceput luni, 26 august. Absolventii de liceu au de rezolvat subiecte diferentiate: elevii de la Real, Tehnologic si Vocational au subiecte diferite la examenul scris de Limba romana fata de absolventii de la Uman si Pedagogic. Aceasta noutate a fost introdusa la prima sesiune a BAC-ului 2013, fara ca diplomele de bacalaureat sa fie si ele modificate. Candidatii au intrat in salile de examen in intervalul 7:30 - 8:30, iar examenul dureaza 3 ore.

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii au sustinut astazi examenul scris la Limba si literatura romana. Subiectele sunt diferentiate

Examenul scris de Limba si literatura romana din a doua sesiune a bacalaureatului 2013 s-a desfasurat luni, 26 august. Absolventii de liceu au avut de rezolvat subiecte diferentiate: elevii de la Real, Tehnologic si Vocational au subiecte diferite la examenul scris de Limba romana fata de absolventii de la Uman si Pedagogic. Aceasta noutate a fost introdusa la prima sesiune a BAC-ului 2013, fara ca diplomele de bacalaureat sa fie si ele modificate. Candidatii au intrat in salile de examen in intervalul 7:30 - 8:30, iar examenul a durat 3 ore. Cum se desfasoara examenul, pas cu pas - Metodologia de organizare a Bacalaureatului.

BAC 2013 Sesiunea de toamna Examenul scris de Limba si literatura romana se desfasoara luni

Examenele scrise ale Bacalaureatului 2013 - sesiunea de toamna - incep luni, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. 741 de absolventi de liceu s-au inscris pentru a sustine acest examen. Noutatea din acest an, care se aplica si la sesiunea din toamna a BAC-ului, este diferentierea subiectelor: elevii de la Real, Tehnologic si Vocational vor avea subiecte diferite la examenul scris de Limba romana fata de absolventii de la Uman si Pedagogic. Rezultatele finale ale sesiunii de toamna a bacalaureatului se vor afisa pe 5 septembrie. Vezi in articol Calendar Bacalaureat 2013 - sesiunea de toamnaDescarca Subiectele de la Limba romana din sesiunea iunie-iulie BAC 2013 .

BAC 2013. SUBIECTELE la Limba romana, profilul uman.

Absolventii de liceu au sustinut, luni, proba scrisa de la examenul de Bacalaureat la Limba romana. Elevii de la profilul uman au avut de redactat, la subiectul al II-lea, un eseu privind importanta studierii literaturii universale in scoala. La subiectul al III-lea, elevii au avut de prezentat relatia dintre doua personaje intr-un text dramatic studiat. Citeste si SUBIECTE BACALAUREAT 2013. Ce s-a dat luni la LIMBA ROMANA Peste 55. 000 de absolventi de liceu .

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013. Proba la limba si literatura romana, sustinuta de 772 de absolventi

Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat a inceput luni, 26 august, cu proba la limba si literatura romana. Conform Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, 772 de absolventi s-au inscris pentru a sustine aceasta proba de examen.

BACALAUREAT 2013 SESIUNE DE TOAMNA. Elevii care nu au promovat prima sesiune vor sustine maine proba scrisa la limba si literatura romana

Peste 2000 de elevi vor sustine maine proba scrisa la limba si literatura romana. Examenul se va desfasura in 11 centre.

BAC 2013: 2.025 de candidati din Cluj vor sustine proba scrisa la Limba si literatura romana

Probele scrise ale sesiunii sesiunea august-septembrie 2013 a Bacalaureatului incep astazi cu examenul la Limba si Literatura Romani. in Cluj, vor sustine examenul 2. 025 de candidati.

Absolventii de liceu sustin luni proba scrisa la limba si literatura romana in sesiunea de toamna a examenului de bac

Proba scrisa la limba si literatura romana din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului debuteaza luni, cu un numar de 55. 741 de absolventi de elevi asteptati in salile de examen. Marti se va desfasura.

Bac 2013: Elev eliminat pentru ca a incercat sa copieze la examen

Un singur incident s-a produs la examenul scris la Limba si literatura romana care a avut loc astazi in cadrul sesiunii de Bacalaureat de toamna. Un elev a fost eliminat dupa ce a fost prins ca incerca sa copieze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )