Libnet.ro
UNICEF

00:07

BAC 2018: Cand vor avea loc probele pentru evaluarea competentelor

B1 B1,
BAC 2018: Cand vor avea loc probele pentru evaluarea competentelor

Primaria Capitalei a anuntat, duminica, suspendarea cursurilor luni si marti din cauza conditiilor meteo, prin urmare nici probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului nu vor mai putea fi. continuă pe B1

BACALAUREAT 2018. Cand vor fi sustinute probele pentru evaluarea competentelor

Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului care urmau sa fie sustinute luni vor avea loc cel mai probabil miercuri, cu acordul Ministerului Educatiei, in urma deciziei anuntate de suspendare.

BAC 2018 Inspectorul scolar general din Bucuresti: Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului - sustinute cel mai probabil miercuri

Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului care urmau sa fie sustinute luni vor avea loc cel mai probabil miercuri, cu acordul Ministerului Educatiei, in urma deciziei anuntate de suspendare a cursurilor luni si marti, a declarat duminica inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Florian Lixandru, citat de Agerpres.

Viorica Dancila, dupa vizita la Bruxelles:I-am rugat pe domnii Juncker, Tusk si Tajani ca atunci cand vor informatii sa le ia de la Guvernul Romaniei / Ceea ce m-a suparat a fost ca toate intrebarile jurnalistilor straini au fost negative

Premierul Viorica Dancila spune ca le-a solicitat presedintilor Consiliului European, Parlamentului European si Comisiei Europene, cu care s-a intalnit in acesta saptamana la Bruxelles, ca atunci cand vor informatii despre situatia din Romania sa le ia direct de la Guvern si sa o sune pe ea, pentru a arata care este adevarul, in conditiile in care au existat foarte multe dezinformari legate de modificarile legilor justitiei. Ea a sustinut, la Antena 3, ca nu a mai vazut aceeasi ingrijorare a liderilor europeni. Viorica Dancila s-a plans, insa, ca jurnalistii strani i-au pus numai intrebari negative, dorindu-se aceasta perceptie negativa despre Romania, informeaza news. ro.

Pasapoartele vor avea termene de valabilitate schimbate in urma unei decizii a Guvernului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de guvern ca se va schimba legislatia privind termenele de valabilitate a pasapoartelor electronice simple. Astfel, acestea vor avea o valabilitate.

Gica Popescu, umilit la probele pentru licenta de antrenor: Examen idiot

Gica Popescu a dorit sa aplice pentru licenta A de antrenor, dar cand a auzit ce probe practice trebuie sa sustina, a fost uimit, printre care sa dea gol de la jumatatea terenului. Examen idiot,.

Rezultatele tragerii Loto 6 din 49 de joi, 22 februarie 2018. Care sunt numerele castigatoare

Joi, 22 februarie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce la tragerile loto de duminica, 18 februarie, Loteria Romana a acordat castiguri in valoare de 1 milion de lei. Mai jos sunt rezultatele extragerilor Loto 6/49, Joker si Noroc.

Gica Popescu, UMILIT la probele pentru licenta de antrenor organizate de condusa de Razvan Burleanu. Examen idiot

Probe practice irelevante pentru pozitia de antrenor la Scoala Federala de Antrenori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal FRF). Candidatii pentru pozitia de antrenori sunt umiliti si pusi la probe.

JO 2018: Alina Zagitova (15 ani), aur pentru delegatia sportivilor rusi in concursul feminin de patinaj artistic

Adolescenta Alina Zagitova 15 ani) a adus prima medalie de aur delegatiei Rusiei care concureaza sub drapel olimpic la JO de iarna editia 2018, impunandu-se in concursul feminin de patinaj artistic, la finalul programului liber desfasurat vineri la PyeongChang.

Gabriela Firea: Luni si marti nu vor fi cursuri in scolile din Bucuresti

Luni si marti nu vor avea loc cursuri in scolile din Bucuresti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat duminica primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Agerpres .

Dorin Chirtoaca: Alegerile anticipate locale din Chisinau pot avea loc doar pe 20 mai

In conformitate cu legislatia in vigoare, alegerile anticipate locale in municipiul Chisinau pot avea loc numai pe data de 20 mai. Aceasta pentru ca in Codul electoral se spune clar ca alegerile pot avea loc de doua ori pe an, primavara si toamna, iar in aceasta primavara deja scrutinul a fost fixat pentru data de 20 mai.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )