Libnet.ro
UNICEF

19:15

BAC 2018 Inspectorul scolar general din Bucuresti: Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului - sustinute cel mai probabil miercuri

Hotnews Hotnews,
 BAC 2018 Inspectorul scolar general din Bucuresti: Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului - sustinute cel mai probabil miercuri

Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului care urmau sa fie sustinute luni vor avea loc cel mai probabil miercuri, cu acordul Ministerului Educatiei, in urma deciziei anuntate de suspendare a cursurilor luni si marti, a declarat duminica inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Florian Lixandru, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Iarna vine la sfarsit de februarie: Avertizari de ger si viscol, scoli inchise si circulatie in conditii de iarna

Meteorologii au emis mai multe coduri galbene si portocoalii, prin care avertizeaza ca urmeaza ger in toata Romania si ca mai multe regiuni vor fi afectate de ninsori si viscol in saptamana ce urmeaza. Un cod galben de temperaturi scazute a intrat deja in vigoare duminica dimineata si unele judete se circula deja in conditii de iarna. Scolile din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, elevii vor sta acasa si in Constanta, Dolj si Giurgiu. 40 Scolile din judetul Giurgiu, inchise luni si marti din cauza gerului si a viscolului17. 20 BAC 2018 Inspectorul scolar general din Bucuresti: Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului - sustinute cel mai probabil miercuri17. 10 Cursurile Universitatii Politehnica se vor desfasura luni dupa programul normal16. 30 Masuri sporite luate de Brigada Rutiera si ISU Bucuresti-Ilfov16. 05 Suceava: Cursuri suspendate luni si marti la Universitatea Stefan cel Mare din cauza frigului15. 52 Toate scolile din judetul Dolj, inchise luni si marti14. 31Braila: Autoritatile au decis ca toate femeile insarcinate, bolnavii cronici si persoanele care fac dializa sa fie dusi la spitale.

LIVETEXT Iarna vine la sfarsit de februarie: Avertizari de ger si viscol, scoli inchise si circulatie in conditii de iarna / Cursurile sunt suspendate in judetele Constanta, Dolj, Giurgiu, Ilfov si in Capitala

Meteorologii au emis mai multe coduri galbene si portocoalii, prin care avertizeaza ca urmeaza ger in toata Romania si ca mai multe regiuni vor fi afectate de ninsori si viscol in saptamana ce urmeaza. Un cod galben de temperaturi scazute a intrat deja in vigoare duminica dimineata si unele judete se circula deja in conditii de iarna. Scolile din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, elevii vor sta acasa si in judetele Constanta, Dolj, Giurgiu si Ilfov. 22 Scolile vor fi inchise, luni si marti, si in judetul Ilfov / Ministerul Educatiei: Cursurile vor fi recuperate conform calendarului stabilit de fiecare unitate de invatamant 17. 40 Scolile din judetul Giurgiu, inchise luni si marti din cauza gerului si a viscolului17. 20 BAC 2018 Inspectorul scolar general din Bucuresti: Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului - sustinute cel mai probabil miercuri17. 10 Cursurile Universitatii Politehnica se vor desfasura luni dupa programul normal16. 30 Masuri sporite luate de Brigada Rutiera si ISU Bucuresti-Ilfov16. 05 Suceava: Cursuri suspendate luni si marti la Universitatea Stefan cel Mare din cauza frigului15. 52 Toate scolile din judetul Dolj, inchise luni si marti14. 31Braila: Autoritatile au decis ca toate femeile insarcinate, bolnavii cronici si persoanele care fac dializa sa fie dusi la spitale.

Gabriela Firea: Luni si marti nu vor fi cursuri in scolile din Bucuresti

Luni si marti nu vor avea loc cursuri in scolile din Bucuresti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat duminica primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Agerpres .

Pomohaci, JOS de pe afis! Fanii muzicii populare, REVOLTATI de prezenta preotului-pedofil la un concert emblematic din Bucuresti

Incredibil, dar Cristian Pomohaci este gata sa cante intr-un concert istoric, pregatit pentru 27 martie, la Sala Palatului din Bucuresti! Fanii muzicii populare nu il vor pe preotul care a facut avansuri sexuale.

BAC 2018: Cand vor avea loc probele pentru evaluarea competentelor

Primaria Capitalei a anuntat, duminica, suspendarea cursurilor luni si marti din cauza conditiilor meteo, prin urmare nici probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului nu vor mai putea fi.

Studentul criminal din Bucuresti este fiul unui diplomat - FOTO

Studentul care si-a ucis iubita, dar si un vecin fiul unui fost oficial din Ambasada Libiei. Dupa ce a ucis-o pe fata,studentul libiana omorat si pisica fetei, iar apoi a iesit pe scara blocului.

Gabriela Firea inchide scolile din Bucuresti din cauza viscolului

Gabriela Firea a luat decizia inspirata de inchide scolile din Bucuresti, pentru ca iadul alb e pe cale sa se dezlantuie cel putin luni si marti. Zilele fara scoala au fost intotdeauna prilej de bucurie, chiar daca nu s-au sincronizat intotdeauna cu zapezile. Am prins si eu de cateva ori prin scoala si prin liceu [].

Gabriela Firea inchide scolile din Bucuresti luni si marti din cauza viscolului

Scolile din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, a anuntat, duminica, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Ea a precizat ca aceasta perioada ar putea sa fie extinsa. Decizia a fost luata in contextul in care va intra in vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol emisa de meterorologi.

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Politehnica anunta ca vor tine cursurile programate pentru luni

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Politehnica anunta ca vor avea program normal luni, cu posibilitatea ca, in functie de evolutia vremii, sa se ia in calcul si posibilitatea suspendarii cursurilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )