Libnet.ro
UNICEF

00:07

BACALAUREAT 2013 A inceput Bac-ul. Sfaturile profesorilorpentru proba orala la Romana

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 A inceput Bac-ul. Sfaturile profesorilorpentru proba orala la Romana

Examenul de Bacalaureat a inceput astazi cu proba orala la Limba si Literatura Romana. Peste 180. 000 de candidati intra, de astazi, in examenul de Bacalaureat, care debuteaza cu proba de Evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. continuă pe Adevărul

VIDEO BACALAUREAT 2013 Prima zi la Bac: subiecte usoare, emotii mari

Tinerii care au absolvit clasa a XII-a au intrat, de ieri, in examenele Bacalaureatului, cu proba oralala Limba Romana, care va continua pana miercuri. Subiectele n-au fost grele, spun ei, dar tensiunea s-a simtit in salile de examen.

BACALAUREAT 2013. O treime din elevii din Prahova NU s-au inscris la examen.

O treime din elevii prahoveni nu s-au inscris in prima sesiune a examenului de bacalaureat, care a inceput luni in toata tara, relateaza Mediafax. Din cei 8. 300 de tineri care termina anul acesta liceul in Prahova, doar 5. 632 s-au inscris la prima sesiune a bacalaureatului, potrivit datelor furnizate de inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Judetean Prahova. Citeste si BACALAUREAT 2013. Descarca cererea tip pentru inscrierea la BAC Profesorul Horia Toma a explicat ca .

BACALAUREAT 2013 Toate clasele in care se desfasoara examenul sunt monitorizate cu camere de supraveghere

Prima proba a examenului de Bacalaureat a inceput astazi, de la ora 09. 00, in toate liceele din judetul Arad. Este vorba despre evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

VIDEO BACALAUREAT 2013: Prima proba a examenului incepe luni. Numarul elevilor inscrisi, in scadere fata de anii precedenti

Prima sesiune a examenului national de bacalaureat 2013 incepe luni, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba si literatura romana proba A), informeaza Ministerul Educatiei. Proba se va desfasura in intervalul 10 - 12 iunie si va fi urmata de evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna proba B) - croata, maghiara, germana, sarba, slovaca, turca si ucraineana -, programata intre 12 si 14 iunie 2013.

BACALAUREAT 2013. Un singur candidat, eliminat de la proba orala de limba romana.

Un singur candidat a fost eliminat din examenul de bacalaureat, luni, dupa ce a fost prins cu un telefon mobil asupra sa la proba orala de limba si literatura romana, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei pana la ora 15. 00, conform Mediafax. In prima zi de examinare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba si literatura romana proba A) din cadrul examenului national de bacalaureat 2013, s-au prezentat, pana la ora 15. 00, un numar de 72. 183 de absolventi de .

BACALAUREAT 2013. Numarul de elevi inscrisi la examen, in scadere fata de ultimii ani.

Bacalaureatul 2013 incepe luni cu proba orala la limba romana, iar ultima proba este programata pe 5 iulie, anul acesta fiind inscrisi la examen 187. 898 de elevi, dintre care 147. 830 din promotia actuala, in scadere fata de ultimii ani, relateaza Mediafax. Prima sesiune a examenului national de bacalaureat 2013 incepe luni, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba si literatura romana proba A), informeaza Ministerul Educatiei. Proba se va desfasura in intervalul 10 .

BACALAUREAT 2013. Astazi incepe prima proba a examenului. Cati absolventi de liceu s-au inscris pana acum

Prima sesiune a examenului national de bacalaureat 2013 incepe luni, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba si literatura romana proba A), informeaza Ministerul Educatiei.

BACALAUREAT 2013 Cum arata un subiect la proba orala de la Romana

Elevii vor fi evaluati timp de trei zile, de luni pana miercuri, 12 iunie, in ceea ce priveste competentele lor de comunicare orala in limba romana, in cadrul Bacalaureatului 2013. Iata cum arata o varianta de subiect si cum trebuie rezolvata.

BACALAUREAT 2013: Cele mai tari PERLE ale olimpicilor.

Peste 200 de olimpici au participat la Bacalaureat 2013, in sesiunea speciala organizata de Ministerul Educatiei la finalul lunii mai. Profesorii corectori au spus ca o parte dintre lucrarile olimpicilor au fost bune si foarte bune, insa, printre lucrarile bune au fost si unele din care reiesea ca elevii nu s-au pregatit suficient pentru examen. Ca in fiecare an, au existat si perlele la proba de limba romana a examenului de bacalaureat, sesiunea speciala, care le-au strarnit rasul .

BACALAUREAT 2013. Prima sesiune incepe luni. Vezi calendarul examenului.

Prima sesiune a bacalaureatului va incepe in data de 10 iunie cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, potrivit calendarului de desfasurare a examenului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Potrivit calendarului examenului de bacalaureat din 2013, prima sesiune are loc in perioada iunie - iulie, candidatii putand sa se inscrie in perioada 27-31 mai. Cursurile la clasele a XII-a si a XIII-a se vor incheia in 31 mai 2013. Citeste si BACALAUREAT 2013: .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )