Libnet.ro
UNICEF

16:45

BACALAUREAT 2013. Modelul meu in viata este FUEGO, ca e cel mai mare gay din Romania, chiar daca nu e!

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2013. Modelul meu in viata este FUEGO, ca e cel mai mare gay din Romania, chiar daca nu e!

BACALAUREAT2013: Catalin Botezatu, Gigi Becali, Iisus, Chuck Norris, Bill Gates, Steve Jobs, Elena Udrea, EBa si lista este lunga cat imaginatia elevilor care au dat Bacalaureatul in acest an. Creativitatea. continuă pe Antena3

BACALAUREAT 2013. Directoarea de la Bolintineanu, RETINUTA! Este acuzata de frauda

Directoarea Liceului Bolintineanu a primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore. Decizia a fost luata de anchetatori, dupa mai multe ore de audieri. Femeia este acuzata de frauda. Va reamintim ca 37 de profesor.

BACALAUREAT 2013 Aproape 4.700 de elevi de la Olt sustin astazi probele la Istorie si Matematica pentru Bacalaureat

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri - 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BACALAUREAT 2013. Ai SUBIECTELE, pe www.antena3.ro!

BACALAUREAT 2013 incepe cu probele scrise. Absolventii de liceu care s-au inscris la Examenul de Bacalaureat 2013 vor trebui sa rezolve subiectele de la limba si literatura romana. La profilul real, subiectul.

BACALAUREAT 2013 Examenul se incheie cu proba la alegere

Peste 165. 000 de candidati sustin, astazi, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013, cea la alegere in functie de profil. Cei mai multi au optat pentru Biologie si Geografie in conditiile in care au avut de ales intre urmatoarele materii: fizica, biologie, chimie, informatica, geografie, filosofie, logica, psihologie, economie si sociologie.

BACALAUREAT 2013 Aproape 175.000 de elevi dau miercuri proba obligatorie de profil: matematica si istorie

Aproape 175. 000 de elevi din toata tara vor da miercuri, 3 iulie, proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat 2013. Cei care au terminat liceul la profil Uman vor da examen scris la Istorie, iar cei de la Real vor fi testati la Matematica. Elevii pot recapitula materia cu cele doua lectii video adevarul. ro.

Bacalaureat 2013. Perlele candidatilor au inceput la iesirea din examen: Ne-a dat ceva cu un negru, habar nu am, ca n-am citit decat primul subiect. Da un 7 iau

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Unii candidati au avut versiuni uluitoare despre examenul de Bac de azi: fie n-au citit decat primul subiect, fie au scris ceva sinonime, fie chiar au intarziat trei ore la examen.

Bacalaureat 2013 Perlele candidatilor au inceput la iesirea din examen: Ne-a dat ceva cu un negru, habar nu am, ca n-am citit decat primul subiect. Da un 7 iau

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Unii candidati au avut versiuni uluitoare despre examenul de Bac de azi: fie n-au citit decat primul subiect, fie au scris ceva sinonime, fie chiar au intarziat trei ore la examen.

BACALAUREAT 2013 A doua proba scrisa la BAC: Matematica sau Istorie

Aproape 37. 000 de elevi care au terminat clasa a XII-a la profilul Uman vor da astazi proba scrisa la Istorie, iar in jur de 137. 000 de absolventi de Real vor fi testati la Matematica, potrivit datelor Ministerului Educatiei. Elevii vor avea la dispozitie trei ore 9. 00) sa rezolve subiectele primite, iar accesul in sali este permis pe baza actului de identitate, cel mai tarziu cu 30 de minute inainte de inceperea probei.

BACALAUREAT 2013 Reportaj la liceulDimitrie Bolintineanu:Am inlemnit cand am vazut atatia politisti in sala

Emotii mari ieri pentru elevii Liceului Dimitrie Bolintineanu, dupa acuzatiile de frauda de la prima proba a Bacalaureatului si dupa arestarea, pentru cei mai multi neasteptata, directoarei unitatii scolare. Desi cu totii stiau ca sapte dintre ei nu vor fi lasati sa sustina cel de-al doilea examen scris, numele celor care au fost eliminati din competitie nu a fost cunoscut pana dimineata.

BACALAUREAT 2013. 112 candidati, eliminati, miercuri, din examen.

Incercarea de a copia la bacalaureat a dus, miercuri, la eliminarea altor 112 de candidati, care sustineau proba obligatorie a profilului, in conditiile in care o ancheta este in desfasurare privind tentativa de frauda la Liceul Dimitrei Bolintineanu din Capitala, informeaza Mediafax. Potrivit Ministerului Educatiei Nationale MEN), la proba obligatorie a profilului au participat 160. 499 de absolventi de clasa a XII-a. Din totalul celor prezenti, 112 au fost eliminati pentru ca au copiat sau .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )