Libnet.ro
UNICEF

18:00

BACALAUREAT 2017. incep inscrierile pentru prima sesiune a bacalaureatului

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2017. incep inscrierile pentru prima sesiune a bacalaureatului

Inscrierile pentru prima sesiune a examenului de bacalaureat vor incepe luni si se vor incheia pe 26 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei. continuă pe Antena3

Incepe inscrierea la prima sesiune a examenului de Bacalaureat

Inscrierile pentru prima sesiune a examenului de bacalaureat vor incepe luni si se vor incheia pe 26 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Cursurile claselor a XII-a se vor finaliza pe 26 mai, iar Bacalaureatul va incepe pe 6-7 iunie cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana, scrie Agerpres.

Bacalaureat 2017.S-a dat startul inscrierilor la prima sesiune a examenului maturitatii

S-a dat startul inscrierilor la prima sesiune a bacalaureatului. De astazi si pana pe 26 mai, elevii de clasa a XII-a se pot inscrie la examenul maturitatii, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Probele orale se vor sustine intre 6 si 16 iunie, iar examenele scrise vor fi intre 26 si 30 iunie. in 2016, rata de promovare a fost de 68,1%.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2017: solutii optime pentru PC-ul tau

Lupta pentru cel mai bun antivirus gratuit in 2017 se da, in continuare, intre nume cunoscute, iar noi va propunem o selectie din care puteti alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Au inceput inscrierile pentru Festivalul Folcloric Ion Petreus

Festivalul Folcloric Ion Petreus este in plina organizare, iar inscrierile pentru concurs au inceput de cateva zile. Spectacolul va fi preluat de Televiziunea Romana, in cadrul emisiunii Tezaur folcloric.

Moneda Bitcoin a depasit pentru prima oara o valoare astronomica

Ca orice alta moneda de pe glob, valoare Bitcoin a avut perioade in care a fluctuat teribil. La aceasta ora, a depasit insa un prag foarte important. Conceptul de cryptocurrency sau moneda virtuala a fost folosit foarte mult in ultimii ani. La aceasta ora, se tranzactioneaza pe glob foarte multe astfel de monezi si exista [].

Bitcoin a depasit pragul de 1.900 de dolari pe unitate

Bitcoin a depasit, la finalul saptamanii trecute, pentru prima oara, pragul de 1. 900 de dolari pe unitate, moneda virtuala fiind tranzactionata vineri in urcare cu 2,35%, la 1. 938,81 dolari pe unitate, relateaza Business Insider.

Bitcoin a atins un nivel record de peste 1.900 de dolari pe unitate

Bitcoin a depasit pentru prima oara pragul de 1. 900 de dolari pe unitate, moneda virtuala fiind tranzactionata vineri in urcare cu 2,35, la 1. 938,81 dolari pe unitate, relateaza Business Insider.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )