Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incepe inscrierea la prima sesiune a examenului de Bacalaureat

Hotnews Hotnews,
 Incepe inscrierea la prima sesiune a examenului de Bacalaureat

Inscrierile pentru prima sesiune a examenului de bacalaureat vor incepe luni si se vor incheia pe 26 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Cursurile claselor a XII-a se vor finaliza pe 26 mai, iar Bacalaureatul va incepe pe 6-7 iunie cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Bacalaureat 2017.S-a dat startul inscrierilor la prima sesiune a examenului maturitatii

S-a dat startul inscrierilor la prima sesiune a bacalaureatului. De astazi si pana pe 26 mai, elevii de clasa a XII-a se pot inscrie la examenul maturitatii, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Probele orale se vor sustine intre 6 si 16 iunie, iar examenele scrise vor fi intre 26 si 30 iunie. in 2016, rata de promovare a fost de 68,1%.

BACALAUREAT 2017. incep inscrierile pentru prima sesiune a bacalaureatului

Inscrierile pentru prima sesiune a examenului de bacalaureat vor incepe luni si se vor incheia pe 26 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

incepe inscrierea la gradinita pentru copiii nou-veniti in sistem. Ce se intampla cu cei care vor ramane fara loc

Parintii isi vor putea inscrie copiii la gradinita incepand cu 22 mai, potrivit metodologiei anuntate de Ministerul Educatiei, dupa ce pe 8 mai au inceput reinscrierile pentru copiii inclusi deja in sistemul in sistemul de invatamant prescolar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )