Libnet.ro
UNICEF

09:15

Bacalaureat 2017: Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate luni

Hotnews Hotnews,
 Bacalaureat 2017: Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate luni

Rezultatele finale de la examenul de Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate luni. Peste 42. 200 de contestatii au fost depuse, la nivel national, dupa afisarea primelor rezultate la examenul de Bacalaureat. Cele mai multe au vizat proba scrisa la Limba si literatura romana, respectiv 15,49%, a anuntat joia trecuta Ministerul Educatiei Nationale. continuă pe Hotnews

NOTE FINALE BAC 2017. EDU.RO publica rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor

Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat vor fi afisate luni, 10 iulie. Liceenii care nu au participat sau nu au promovat examenul in .

EDU.RO REZULTATE FINALE BAC 2017. Notele dupa solutionarea contestatiilor la BAC 2017

Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat vor fi afisate luni, 10 iulie. Liceenii care nu au participat sau nu au promovat examenul in prima sesiune mai au o sansa.

Rezultatele examenului de bacalaureat, dupa rezolvarea contestatiilor, vor fi afisate astazi

Rezultatele examenului de bacalaureat, dupa solutionarea celor 42. 215 contestatii despuse de candidati la probele scrise, vor fi anuntate astazi, rata de promovare inainte de contestatii fiind 71,4%.

BACALAUREAT 2017. Rezultatele dupa contestatii vor fi afisate luni. Cand are loc urmatoarea sesiune, pentru cei care nu au promovat

Rezultatele examenului de bacalaureat, dupa solutionarea celor 42. 215 contestatii despuse de candidati la probele scrise, vor fi anuntate luni. Tinerii care nu au participat sau nu au promovat examenul in prima sesiune mai au o sansa la bacalaureatul din august.

BACALAUREAT 2017. Rezultatele dupa contestatii au fost afisate pe site-ul Ministerului Educatiei. Cand are loc urmatoarea sesiune, pentru cei care nu au promovat

Rezultatele examenului de bacalaureat, dupa solutionarea celor 42. 215 contestatii despuse de candidati la probele scrise, vor fi anuntate luni. Tinerii care nu au participat sau nu au promovat examenul in prima sesiune mai au o sansa la bacalaureatul din august.

Rezultatele finale la examenul de bacalaureat au fost publicate

ACTUALIZARE 12:40 Numarul promovatilor a crescut la 93. 640, dupa solutionarea contestatiilor Numarul promovatilor la examenul de bacalaureat a crescut de la 91. 754, inainte de contestatii, la 93. 640, dupa solutionarea acestora, arata rezultatele finale publicate astazi de Ministerul Educatiei. *ACTUALIZARE 12:21 Numarul mediilor de 10 la bacalaureat a ajuns la 126, potrivit rezultatelor finale ale examenului publicate de Ministerul Educatiei *ACTUALIZARE 12:19 Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, dupa solutionarea celor peste 42. 200 de contestatii despuse de candidati la probele scrise, au fost publicate astazi de Ministerul Educatiei.

EDU.RO BAC 2017. EDU.RO a afisat rezultatele finale la Bacalaureat, dupa contestatii

RO a publicat rezultatele finale la BAC 2017, dupa solutionarea contestatiilor. Astazi vor fi.

REZULTATE CONTESTATII BAC 2017. EDU.RO a afisat rezultatele finale la Bacalaureat, dupa contestatii

RO a publicat rezultatele finale la BAC 2017, dupa solutionarea contestatiilor. Astazi.

REZULTATE CONTESTATII BAC 2017. EDU.RO afiseaza rezultatele finale la Bacalaureat, dupa contestatii

RO publica in scurt timp rezultatele finale la BAC 2017, dupa solutionarea contestatiilor.

HARTA Rezultate finale BAC 2017 Vezi aici media fiecarui elev. Numarul notelor de 10 a ajuns la 126 pe tara

Rezultatele finale de la examenul de Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate, luni, pe site-ulbacalaureat. edu. ro, dupa ce au fost depuse peste 42. 000 de contestatii. Inainte de constestatii, rata de promovarea a fost de 71,4%. Citeste si Harta rezultatelor finale ale examenului de Bac 2016.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3127 seconds )