Libnet.ro
UNICEF

17:16

Bacalaureat 2017. Surpriza pentru elevii care vor lua 10 la examenul de bacalaureat

Antena3 Antena3,
Bacalaureat 2017. Surpriza pentru elevii care vor lua 10 la examenul de bacalaureat

Bacalaureat 2017. Organizatorii UNTOLD si NEVERSEA ofera gratuitate la cele doua festivaluri tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat si, in plus, cei care s-au inscris la examenul de bacalaureat. continuă pe Antena3

BACALAUREAT 2017. Proba orala la limba straina. Modele de SUBIECTE la engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana

Liceenii sustin, intre 14 si 16 iunie, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala. Astfel, elevii vor sustine proba orala la una din limbile: engleza, franceza, germana, ebraica, italiana, japoneza, portugheza, rusa, spaniola si turca.

BACALAUREAT 2017. Elevii apartinand minoritatilor nationale sustin, joi si vineri, proba orala la limba materna. Modele de SUBIECTE la maghiara, germana, sarba, turca, croata,slovaca, ucraineana si italiana

Liceenii apartinand minoritatilor nationale sustin, joi si vineri, proba orala la limba materna.

Bacalaureat 2017. Centrele de examinare la examenul de Bacalaureat, supravegheate suplimentar de politisti

Bacalaureat 2017. Peste 3. 500 de politisti actioneaza suplimentar pentru desfasurarea in conditii de siguranta a examenului de Bacalaureat, a informat marti Inspectoratul General al Politiei.

BACALAUREAT 2017. Examenul de BACALAUREAT incepe marti. Ce trebuie sa stiti

Aproximativ 145. 000 de absolventi de liceu vor sustine examenul de Bacalaureat, prima sesiune, care incepe marti cu probele orale. Astfel, marti si miercuri este programata proba de.

BACALAUREAT 2017. Calendarul probelor si modele de SUBIECTE la toate materiile

Din 6 iunie, liceenii incep sesiunea de vara a examenului de Bacalaureat. Examenul de Bacalaureat dureaza pana in 30 iunie. in 5 iulie sunt afisate rezultatele si se pot depune contestatii, iar rezultatele finale vor fi afisate in 10 iulie.

BACALAUREAT 2017. Cum se calculeaza media finala. Iata cea mai simpla formula

Pentru a calcula media finala la examenul de bacalaureat este necesara doar o formula foarte simpla, potrivit realitatea. net. Este vorba despre media aritmetica.

BACALAUREAT 2017. Peste 70.000 de elevi si-au echivalat proba de competente digitale de la Bacalaureat cu ECDL

Aproximativ 70. 000 de elevi si-au echivalat pana in prezent proba de competente digitale de la bacalaureat cu ECDL, iar liceenii care care detin ECDL PROFIL BAC nu mai sustin aceasta.

BACALAUREAT 2017. 700 de elevi din Dolj nu s-au inscris la prima proba a examenului de Bacalaureat

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat incepe astazi cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana. Verificarea se va desfasura pe.

BACALAUREAT 2017. Calendarul examenelor la BACALAUREAT 2017. Subiecte la limba romana

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2017 va incepe pe marti cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana.

BACALAUREAT 2017: Peste 1.800 de absolventi de liceu din Mehedinti sunt asteptati la prima proba a Bacalaureatului

Peste 1. 800 de absolventi de liceu din judetul Mehedinti sunt asteptati in 19 centre de examinare pentru desfasurarea examenului de BACALAUREAT 2017 a carui prima proba este marti, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )