Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bacalaureat 2018:Miercuri are loc proba obligatorie a profilului

Hotnews Hotnews,
 Bacalaureat 2018:Miercuri are loc proba obligatorie a profilului

Cei peste 136. 871 de candidati din toate promotiile care s-au inscris pentru examenul de bacalaureat sustin miercuri proba obligatorie a profilului, relateaza News. ro. Afisarea primelor rezultate, in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro, este prevazuta pentru data de 4 iulie. continuă pe Hotnews

Bacalaureat 2018 - Marti are loc proba la Limba si literatura materna

Candidatii din toate promotiile care s-au inscris pentru examenul de bacalaureat sustin marti proba la Limba si literatura materna, potrivit News. ro. Afisarea primelor rezultate, in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro, este prevazuta pentru data de 4 iulie.

BAC 2018. Marti are loc proba scrisa la Limba Materna

Marti are loc cea de a doua proba scrisa, la Limba Materna Maghiara, Germana, Sarba, Slovaca, Croata, Turca, Ucraineana si Italiana), din cadrul Examenului de Bacalaureat 2018. Urmatoarea proba se va desfasura, miercuri, la proba obligatorie de profil Matematica pentru Profilul Real, Istorie pentru Profilul Umanist).

SUBIECTE BAC 2018 ISTORIE. Ce spun elevii despre subiectele la BACALAUREAT 2018

SUBIECTE BAC 2018 ISTORIE Miercuri, 27 iunie, a avut loc proba obligatorie a profilului la examenul de Bacalaureat 2018. La Colegiul National I. Bratianu din Pitesti, unul dintre cele mai bune din tara,.

Subiecte Matematica si Istorie BAC 2018. Examenul continua cu proba obligatorie a profilului

Absolventii de clasa a XII-a din cadrul profilului uman sustin miercuri cea de-a doua proba scrisa din cadrul examenului de BAC 2018 la Istorie, iar cei de la real la Matematica.

SUBIECTE ISTORIE BAC 2018. Reactie naucitoare dupa proba obligatorie la BACALAUREAT 2018

SUBIECTE ISTORIE BAC 2018 Zeci de parinti si-au asteptat in ploaie copiii sa iasa de la a doua proba a Bacalaureatului 2018, la Liceul Tehnologic de Marina din Galati. Emotiile i-au coplesit pe multi elevi,.

BAC 2018 Miercuri are loc proba scrisa la Istorie

Absolventii ciclului liceal care au studiat la Profilul Umanist sustin, miercuri, examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie. Examenul incepe de la ora 09. 00 si dureaza trei ore. Subiectele primite de candidati vor fi rezolvate in aceeasi zi, la Adevarul Live, incepand cu 15:00, de catre profesoara Iulian Caplescu de la Colegiul National Matei Basarab.

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2018 M1, M2, M3 si baremul de corectare

Subiecte Matematica Bac 2018. Elevii care au terminat clasa a XII a trec prin noi emotii miercuri, cand are loc proba obligatorie a profilului si specializarii. Cei de la profil real si tehnologic si.

BACALAUREAT 2018. Bacalaureatul continua miercuri cu proba obligatorie a profilului

Prima sesiune a examenului de bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului, iar ultima proba scrisa, cea la alegere a profilului si specializarii, este programata.

SUBIECTE BAC ISTORIE. Elevii sustin proba obligatorie a profilului

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului. Ultima proba scrisa - cea la alegere a.

SUBIECTE BAC MATEMATICA. Elevii sustin proba obligatorie a profilului

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului. Ultima proba scrisa - cea la alegere a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )