Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bacalaureat 2020: a doua extragere, la finalul lunii august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bacalaureat 2020: a doua extragere, la finalul lunii august

Absolventii de liceu, care din diferite motive nu au promovat examenul de Bacalaureat - cei mai multi deoarece nu s-au pregati - au o noua sansa, in august, sa obtina mult dorita diploma. continuă pe Ziarul Bursa

Bacalaureat 2020: A doua sesiune incepe in 24 august Calendarul examenului

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2020 se va desfasura intre 24 august si 5 septembrie. Calendarul sesiunii august-septembrie 2020 a examenului national a fost aprobat joi prin ordin al ministrului Educatiei.

Bacalaureat 2020. Subiectele care au picat la Istorie

Bacalaureatul 2020 continua astazi cu proba obligatorie a profilului, absolventii de uman avand de rezolvat subiectele la istorie. in pregatirea examenului de bacalaureat, Ministerul Educatiei a publicat o.

Rezultate Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Lista notelor la Bac, pe judete, afisata de Edu.ro

In premiera, in acest an, absolventii clasei a XII-a, au putut sustine examenul de Bacalaureat in cadrul unei sesiuni speciale organizata in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, elevii care din motive.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Toate subiectele care au picat azi la proba scrisa la alegere a profilului si specializarii

Absolventii clasei a XII-a, care din motive medicale nu au putut participa la examenul de Bacalaureat, au sustinut sesiunea speciala. Este vorba despre acei elevi care au avut temperatura peste maximul admis, adica.

Bacalaureat 2020. Baremul de corectare la Istorie

Absolventii de liceu au sustinut astazi proba obligatorie a profilului, matematica sau istorie, in cadrul examenului de bacalaureat. Anul acesta, din cauza epidemiei de coronavirus se va organiza si o sesiune.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Toate baremele de corectare pentru proba scrisa la alegere a profilului si specializarii

Sesiunea speciala a Bacalaureatului 2020 continua, miercuri, cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii. Absolventii clasei a XII-a au avut de optat, in functie de profilul si specializarea.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Subiectele care au picat la Matematica

Sesiunea speciala a Bacalaureatului 2020 continua. Marti, 7 iulie, absolventii clasei a XII-a care au ratat prima seisune a examenului maturitatii, vor sustine proba la Matematica. Amitnim ca, potrivit.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Elevii sustin azi probele scrise la Matematica si Istorie

Noi emotii pentru absolventii de clasa a XII care participa la sesiunea speciala a Bacalaureatului, dupa ce din motive medicale au ratat prima sesiune de examene. Astazi se sustinprobelela Matematica.

Bacalaureat 2020, sesiunea de toamna. Datele in care se vor sustine examenele

Bacalaureatul de toamna are inscrierile in luna iulie, iar probele scrise sunt programate pentru luna august. Ca si la sesiunea din vara, examenul final al liceenilor nu va include examene orale, probele urmand a.

Bacalaureat 2020 sesiunea de toamna. Data la care incep inscrierile

Pentru cei care nu au avut succes cu bacalaureatul in vara, exista o a doua sesiune, de toamna. Atentie, insa, inscrierile se fac in iulie. Calendarul Bcalaureatului de toamna2020 13 27 iulie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )