Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bacalaureat 2020: A doua sesiune incepe in 24 august Calendarul examenului

Hotnews Hotnews,
 Bacalaureat 2020: A doua sesiune incepe in 24 august Calendarul examenului

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2020 se va desfasura intre 24 august si 5 septembrie. Calendarul sesiunii august-septembrie 2020 a examenului national a fost aprobat joi prin ordin al ministrului Educatiei. continuă pe Hotnews

Bacalaureat 2020 sesiunea de toamna. Data la care incep inscrierile

Pentru cei care nu au avut succes cu bacalaureatul in vara, exista o a doua sesiune, de toamna. Atentie, insa, inscrierile se fac in iulie. Calendarul Bcalaureatului de toamna2020 13 27 iulie.

Bacalaureat 2020, etapa speciala: ce trebuie sa stii despre examenul care incepe astazi

Un numar important de candidati la Bacalaureat 2020 nu au putut participa la sesiunea obisnuita a examenului. Lor le este dedicata etapa speciala care incepe astazi. Nu mai putin de 140 de.

Cazuri revoltatoare la Bacalaureat 2020. Diferenta de peste 4 puncte dupa contestatii

Gafe uriase in corectarea lucrarilor examenului de Bacalaureat 2020. Un exemplu in acest sens vine din Gorj. Recorectarea lucrarilor la examenul de Bacalaureat a scos la suprafata noi surprize. Un elev.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Baremul de corectare la Limba si literatura romana

Astazi, 6 iulie, are loc proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2020 - sesiunea speciala. ro va publica baremul acestei probein cel mai scurt timp. BAC 2020, sesiunea speciala.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Subiectele care au picat la Limba si literatura romana

Astazi, 6 iulie, are loc proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2020 - sesiunea speciala. ro va publica subiecteleacestei probe, in cel mai scurt timp. BAC 2020, sesiunea.

Bac 2020. Sesiunea de toamna a examenului de maturitate va avea loc intre 24 august si 5 septembrie

Calendarul sesiunii august-septembrie 2020 a examenului national de Bacalaureat a fost aprobat prin ordin de ministru si urmeaza sa fie publicat in Monitorul Oficial.

Bacalaureat 2020, sesiune speciala. Elevii sustin azi proba scrisa la alegere a profilului si specializarii

Elevii romani sustin miercuri, 8 iulie, proba scrisa la alegere a profilului si specializarii, din cadrul sesiunii speciale a Examenului de Bacalaureat din 2020, potrivit calendarului stabilit de Ministerul.

Bacalaureat 2020, sesiune speciala. Elevii sustin azi proba scrisa la Limba si literatura romana

Emotii pentru absolventii de clasa a XII care participa la sesiunea speciala a Bacalaureatului, dupa ce din motive medicale au ratat prima sesiune de examene. Astazi se sustine proba la Limba si literatura.

Bacalaureat 2020. Baremul de corectare la Istorie

Absolventii de liceu au sustinut astazi proba obligatorie a profilului, matematica sau istorie, in cadrul examenului de bacalaureat. Anul acesta, din cauza epidemiei de coronavirus se va organiza si o sesiune.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Elevii sustin azi probele scrise la Matematica si Istorie

Noi emotii pentru absolventii de clasa a XII care participa la sesiunea speciala a Bacalaureatului, dupa ce din motive medicale au ratat prima sesiune de examene. Astazi se sustinprobelela Matematica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )