Libnet.ro
UNICEF

09:15

Bacalaureat 2020. Elevii au primit subiecte gresite la Limba si Literatura Romana

Antena3 Antena3,
Bacalaureat 2020. Elevii au primit subiecte gresite la Limba si Literatura Romana

Elevii de la un liceu din Jibou au primit subiectele gresite la bacalaureat. Cei de la Real au primit, la proba scrisa la Limba si Literatura Romana, aceleasi subiecte ca si candidatii de la profilul Uman. continuă pe Antena3

Bacalaureat 2020. Elevii sustin azi proba scrisa la Limba si literatura romana

Bacalaureat 2020 |Azi, 22 iunie, absolventii clasei a 12-a sustin prima proba scrisa a examenului de Bacalaureat, la limba si literatura romana. Mari emotii pentru absolventii de liceu si.

Bacalaureat 2020: Elevii care au dat examenul la istorie au avut parte de o surpriza la ultimul subiect. Cum e posibil asa ceva?

Bacalaureat 2020. Un subiect la Istorie a fost redactat gresit. Multi elevi au sesizat greseala scapata de autorii cerintei, dar gramatica nu i-a incurcat in rezolvare.

Bacalaureat 2020. Elevii sustin azi proba scrisa la limba si literatura materna

Astazi, 23 iunie, absolventii de liceu sustin proba scrisa la limba si literatura materna. Subiectele si baremul examenului scris la limba si literatura materna vorfi publicate in cursul acestei.

Bacalaureat 2020. Baremul de corectare la Limba si literatura materna

Examenul de Bacalaureat 2020 continua marti cu proba la Limba si literatura materna pentru absolventii de liceu din partea minoritatilor nationale. Se sutin examene la opt limbi materne: maghiara, germana,.

Bacalaureat 2020. Elevii sustin azi proba scrisa la alegere a profilului si specializarii

Elevii romani sustin joi, 25 iunie, proba scrisa la alegere a profilului si specializarii, din cadrul Examenului de Bacalaureat din 2020, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei. Desi.

Bacalaureat 2020. Elevii dau examen miercuri la proba obligatorie a profilului. Lista obiectelor interzise in examen

A doua proba a examenului de Bacalaureat are loc miercuri, cand peste 155. 000 de absolventi ai clasei a XII-a dau testul la proba obligatorie a profilului. Din numarul total al candidatilor, 17. 000 sunt elevi din Capitala.

Bacalaureat 2020. Elevii sustin azi probele scrise la Matematica si Istorie

Eleviiclasei a XII-a din ciclul de invatamant superior sustin miercuri, 24 iunie, proba la Istorie,in cadrul examenului de Bacalaureat 2020. Urmatorul examen prin care elevii de clasa XII-a vor trece.

BACALAUREAT 2020. Subiecte si bareme la prima proba scrisa, la Limba si Literatura Romana. Ce le-a picat elevilor in acest an

Elevii absolventi ai clasei a XII-a sustin astazi prima proba la examenul de Bacalaureat, si anume cea la Limba si Literatura Romana. Proba a inceput la ora 9.

Bacalaureat 2020. Baremul de corectare la Limba si literatura romana

Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat modele de subiect si baremul de corectarela limba si literatura romanade la examenul de Bacalaureat 2020. Reamintim cageneratia anului 2020 are .

Bacalaureat 2020. Care a fost prezenta la prima proba, de Limba si Literatura Romana

A inceput examenul de Bacalaureat 2020. Prezenta la proba de Limba si Literatura Romana este foarte ridicata. Aproximativ 155. 500 candidati s-au inscris pentru sustinerea probelor scrise ale examenului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )