Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Elevii sustin azi proba scrisa la limba si literatura materna

B1 B1,
Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Elevii sustin azi proba scrisa la limba si literatura materna

Ultima zi de examene in cadrul sesiunii speciale a Bacalaureatului este dedicata Limbii si literaturii materne. Statul roman permite sustinereaexamenuluila opt limbi materne: maghiara, germana,. continuă pe B1

Bacalaureat 2020, sesiune speciala. Elevii sustin azi proba scrisa la alegere a profilului si specializarii

Elevii romani sustin miercuri, 8 iulie, proba scrisa la alegere a profilului si specializarii, din cadrul sesiunii speciale a Examenului de Bacalaureat din 2020, potrivit calendarului stabilit de Ministerul.

Bacalaureat 2020, sesiune speciala. Elevii sustin azi proba scrisa la Limba si literatura romana

Emotii pentru absolventii de clasa a XII care participa la sesiunea speciala a Bacalaureatului, dupa ce din motive medicale au ratat prima sesiune de examene. Astazi se sustine proba la Limba si literatura.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Elevii sustin azi probele scrise la Matematica si Istorie

Noi emotii pentru absolventii de clasa a XII care participa la sesiunea speciala a Bacalaureatului, dupa ce din motive medicale au ratat prima sesiune de examene. Astazi se sustinprobelela Matematica.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Baremul de corectare la Limba si literatura romana

Astazi, 6 iulie, are loc proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2020 - sesiunea speciala. ro va publica baremul acestei probein cel mai scurt timp. BAC 2020, sesiunea speciala.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Subiectele care au picat la Limba si literatura romana

Astazi, 6 iulie, are loc proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2020 - sesiunea speciala. ro va publica subiecteleacestei probe, in cel mai scurt timp. BAC 2020, sesiunea.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Toate subiectele care au picat azi la proba scrisa la alegere a profilului si specializarii

Absolventii clasei a XII-a, care din motive medicale nu au putut participa la examenul de Bacalaureat, au sustinut sesiunea speciala. Este vorba despre acei elevi care au avut temperatura peste maximul admis, adica.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Toate baremele de corectare pentru proba scrisa la alegere a profilului si specializarii

Sesiunea speciala a Bacalaureatului 2020 continua, miercuri, cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii. Absolventii clasei a XII-a au avut de optat, in functie de profilul si specializarea.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Subiectele care au picat la Matematica

Sesiunea speciala a Bacalaureatului 2020 continua. Marti, 7 iulie, absolventii clasei a XII-a care au ratat prima seisune a examenului maturitatii, vor sustine proba la Matematica. Amitnim ca, potrivit.

Bacalaureat, etapa speciala: Elevii sustin proba scrisa la Limba si literatura materna

Elevii din partea minoritatilor nationale sustin joi proba scrisa la Limba si literatura materna din cadrul examenului de Bacalaureat - etapa speciala, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Bac 2020, sesiunea speciala. Cand se afiseaza rezultatele la Bacalaureat

Incepe sesiunea speciala a Bacalaureatului 2020. Potrivit Ministerului Educatiei, in aceasta seseiunor putea participa doar absolventii clasei a XII-a care au avut temperatura peste maximul admis, adica 37, 3.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.204 seconds )