Libnet.ro
UNICEF

23:30

BACALAUREAT TOAMNA 2014 OLT Cei mai multi candidati au sustinut proba la Biologie

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT TOAMNA 2014 OLT Cei mai multi candidati au sustinut proba la Biologie

Peste 900 de absolventi ai clasei a XII-a din judetul Olt au sustinut, vineri 29 august, proba scrisa optionala a profilului in cadrul sesiunii a doua la Bacalaureat 2014. Cei mai multi dintre candidati au dat examen la Biologie, acestia fiind urmati de cei la Geografie. Subiectele la proba optionala au fost publicate pe site-ul adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Bacalaureat de toamna 2014. Cei mai multi candidati din Valcea sustin examen la Biologie

Peste 600 de absolventi din judetul Valcea sustin vineri proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014, sesiunea de toamna. Cei mai multi dintre candidati dau examen la biologie. Subiectele la proba optionala vor fi publicate pe site-ul adevarul. ro.

eJobs.ro: Cei mai multi candidati care aplica de pe tableta sau smartphone au peste 10 ani de experienta

Aproximativ 30% dintre utilizatori acceseaza eJobs. ro si aplica la job-uri de pe device-urile lor mobile. Cei care aplica cel mai mult la un job de pe tableta sau smartphone sunt candidatii cu peste 10 ani de experienta, urmati de cei aflati la inceput.

Bacalaureat de toamna 2014: Marti, candidatii sustin proba la limba materna

Peste 1. 000 de absolventi de clasa a XII-a sustin marti proba scrisa la limba materna, iar cei mai multi dintre acestia sunt inscrisi la limba maghiara.

Bacalaureat: Peste 39.000 de candidati sustin, vineri, proba la alegere. Cei mai multi elevi au ales Biologia

Aproximativ 39. 370 de absolventi de liceu sustin, vineri, proba la alegere, in cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamna.

Bacalaureat de toamna 2014: Peste 500 de absolventi au dat miercuri examen la matematica si istorie

Sute de absolventi de liceu din judetul Calarasi, care nu au promovat in prima sesiune sau in anii anteriori, sustin miercuri, 27 august, proba obligatorie a profilului, matematica si istorie, la examenul de bacalaureat. Dintre cei 518 de candidati, 473 au sustinut examen la matematica si 45 la istorie.

BACALAUREAT TOAMNA 2014 OLT Dezastrul continua: un elev din Corabia eliminat pentru frauda

Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat a continuat miercuri cu proba obligatorie de profil. in judetul Olt, putin peste 1. 000 de absolventi ai clasei a XII-a au fost asteptati in salile de examen, majoritatea sustinand proba scrisa la Matematica si mult mai putini la Istorie. inca un elev a fost eliminat din examen dupa ce a incercat sa copieze, acesta fiind al doilea din aceasta sesiune pana acum.

Bacalaureat de toamna 2014. Sute de candidati din Valcea sustin proba scrisa la Matematica si Istorie. Subiectele vor fi rezolvate la Adevarul Live

Un numar de 720 de absolventi de liceu din judetul Valcea sustin astazi proba obligatorie a profilului la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat 2014. Dintre acestia, peste 500 vor da examen la Matematica. Subiectele vor fi rezolvate la Adevarul Live, de la ora 14.

VIDEO Bacalaureat de toamna 2014: Doi elevi buzoieni au fost exclusi din examen, pentru ca au copiat

Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat a continuat miercuri cu proba obligatorie de profil. Un numar de 1. 077 de candidati buzoieni s-au inscris pentru examenul la matematica sau istorie, insa 202 nu s-au mai prezentat. Alti doi elevi, care au sustinut examenul in licee din Ramnicu Sarat, au fost eliminati din salile de clasa, dupa ce au fost prinsi cand copiau.

Bacalaureat de toamna 2014: Astazi, 999 de elevii din Maramures sustin proba la alegere a profilului

Ultima proba scrisa a examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, pentru candidatii din Maramures. La nivel de judet pentru sustinerea probei la alegere a profilului si specializarii s-au inscris un numar de 999 de candidati.

Bacalaureat de toamna 2014 Botosani. Elevii botosaneni relaxati la ultima proba la alegere: Ma simt ca si cum as fi luat BAC-ul

Elevii botosaneni au sustinut si ultima proba a celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat. Absolventii s-au declarat mult mai relaxati la ultima proba decat la romana sau matematica. Elevii care nu au scris nimic la primele probe nu s-au mai prezentat la examen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )