Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bacalbasa, prima reactie dupa suspendarea din PSD: Am raspuns unei provocari in timp ce eram huiduit

Antena3 Antena3,
Bacalbasa, prima reactie dupa suspendarea din PSD: Am raspuns unei provocari in timp ce eram huiduit

Deputatul Nicolae Bacalbasa a declarat, miercuri, pentru News. ro, dupa ce a fost suspendat sase luni din PSD pentru comportamentul de marti din Parlament, ca din punct de vedere uman a raspuns unei provocari icir. continuă pe Antena3

Reactia doctorului Bacalbasa dupa ce a fost suspendat sase luni din PSD

Comitetul Executiv National al PSD a decis, miercuri, suspendarea din partid pe o perioada de sase luni a deputatului Nicolae Bacalbasa. Bacalbasa a declarat la Antena 3 ca nu a facut gesturi obscene.

Nicolae Bacalbasa, suspendat din PSD pentru spectacolul din Parlament

Nicolae Bacalbasa va fi suspendat din PSD, din cauza limbajului grosolan si a semnelor obscene pe care le-a facut chiar de la tribuna Parlamentului, in timpul dezbaterilor despre comisia de ancheta a.

Tensiunile din PSD ascund reglari de conturi cu mize uriase! Scenarii bomba

Radu Tudor a prezentat miercuri, la emisiunea Punctul de intalnire, cinci scenarii bomba privind situatia din Partidul Social Democrat. Tensiunile din PSD ascund niste reglari de conturi.

FOTO Un brand danez de incaltaminte si accesorii a lansat prima piele moale transparenta din lume

Divizia de piele a brandului danez de incaltaminte si accesorii ECCO a lansat prima piele moale transparenta din lume, denumita Apparition. Avand calitati spectrale si un aspect aproape fantomatic, noua piele transparenta este disponibila intr-o gama larga de culori si poate fi utilizata atat pentru imbracaminte, cat si pentru incaltaminte.

Reactii uluitoare dupa spectacolul din Parlament. Bacalbasa: Regret referirea la Vaslui, apropo de faima cu violurile / Bichinet: Dragnea sa-i dea pe toti afara si sa ramana singur si apoi sa se dea si pe el afara! (VIDEO)

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa si deputatul PMP Corneliu Bichinet s-au dat in spectacol in Parlament. Detalii AICI) intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cei doi au incercat sa-si.

Prima reactie a lui Serban Nicolae, dupa ce a fost executat de PSD

Senatorul PSD Serban Nicolae a spus miercuri, dupa ce a fost inlaturat de la mai multe functii de conducere detinute in partid, ca acest gest arata, de fapt, retragerea increderii sale din.

Prima reactie a lui Serban Nicolae, dupa ce a fost executat de PSD: Nu am gresit cu nimic

Senatorul PSD Serban Nicolae a spus miercuri, dupa ce a fost inlaturat de la mai multe functii de conducere detinute in partid, ca acest gest arata, de fapt, retragerea increderii sale din.

Mihai Fifor, prima declaratie dupa ce i-a luat locul lui Serban Nicolae

Mihai Fifor a confirmat miercuri caeste noul lider al grupului PSD din Senat, prin decizia Comitetului Executiv National al partidului. Este o decizie a CExN. Eu o sa incep activitatea ca lider.

Emmanuel Macron, prima declaratie dupa ce a fost ales presedinte al Frantei

Emmanuel Macron Presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron, a fost aclamat duminica seara de mii de sustinatori adunati pe esplanada muzeului Luvru, dupa ce sondajele de la iesirea de la urne au aratat o.

VIDEO WTA Madrid: Eugenie Bouchard o elimina pe Maria Sharapova, dupa unul din cele mai spectaculoase meciuri ale anului (Rezultatele zilei)

Locul 60 WTA, Eugenie Bouchard s-a mobilizat exemplar in meciul cu Maria Sharapova, jucatoare din Canada reusind sa o elimine pe rusoaica inca din turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid. Dupa un meci de doua ore si 52 de minute, Genie s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 2-6, 7-5.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )