Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bacau: Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a furat bani dintr-o sala de jocuri

B1 B1,
Bacau: Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a furat bani dintr-o sala de jocuri

Un barbat din Galati a fost retinut joi dupa ce a furat de la o operatoare dintr-o sala de jocuri din Bacau o borseta in care se aflau incasarile din ziua respectiva, peste 4. 000 de lei. Femeia a alertat. continuă pe B1

Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, a fost retinut pentru 24 de ore

UPDATE - Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost retinut de procurorii DNA, dupa aproximativ cinci ore de audieri. UPDATE - Sefa Directiei de Proiecte Europene din CJ Iasi, Teodora Jing.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a fost retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitiei, a fost retinut joi, pentru 24 de ore, fiind suspectat intr-un dosar privind un contract de publicitate, informeaza B1 TV. Retinerea sefului CJ Iasi.

Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, retinut pentru 24 de ore

ACTUALIZARE 20:10 Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, dupa cateva ore de audieri, transmit surse din presa. * Trei persoane, retinute in dosarul in care este vizat Adomnitei .

Bacau: Barbat retinut pentru furt

Un barbat din Galati a fost retinut, joi, dupa ce a furat peste 4. 000 lei, dintr-un cazinou din municipiul Bacau, informeaza Mediafax.

Un barbat suspectat ca a vandut alcool metilic, provocand moartea a sase persoane, a fost retinut

Un barbat de 48 de ani din comuna Dragalina, suspectat ca a vandut alcool metilic mai multor persoane, dintre care sase au murit, a fost retinut luni, informeaza Politia Romana. Barbatul urmeaza sa fie.

De ce arata asa bine Kate Middleton la nici 10 ore dupa nastere?

Am nascut natural si m-a socat aparitia ei. Arata fabulos, zambitoare si plina de energie. A doua zi eram gata sa merg. A treia zi am inceput sa fac curat prin casa. :) Dar la nici 10 ore dupa nastere eram distrusa. Lasand la o parte sangararea, urinatul si alte lucruri care ar putea ingretosa cititorii, psihic esti epuizata.

Masuri sporite de securitate pentru Elena Udrea, dupa ce aceasta a fost amenintata cu moartea (VIDEO)

Elena Udrea a primit masuri sporite de securitate, este vorba despre un dispozitiv special pentru protectie, informeaza B1 TV. Fostul ministru a fost amenitat cat timp se afla in arest, motiv pentru care.

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul WTA (VIDEO)

Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Este vorba despre o faza reusita in.

Fost ofiter de la ISU Teleorman, retinut de DNA

Procurorii militari din cadrul DNA l-au retinut pentru 24 de ore pe col. r. ) Petre Graure, fost ofiter la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta A. Ghica Teleorman si administrator al unei societati .

Barbatul care a vandut otrava a fost retinut. Sase persoane au murit, intoxicate cu alcool metilic la Dragalina

Dosarul deceselor suspecte din comuna Dragalina este la un pas de finalizare. Anchetatorii calaraseni au retinut, luni, 4 mai, un barbat banuit de uciderea din culpa a mai multor persoane, carora le-ar fi vandut alcool metilic.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )