Libnet.ro
UNICEF

09:46

Bacau: Politist aflat in misiune, ranit intr-un accident rutier

B1 B1,
Bacau: Politist aflat in misiune, ranit intr-un accident rutier

Un politist aflat in misiune a fost ranit, vineri, dupa ce autospeciala pe care o conducea a fost lovita de un alt autoturism, in Bacau. in aceasta seara, o autospeciala de politie, aflata in. continuă pe B1

Politist aflat in misiune, ranit intr-un accident de circulatie. Starea agentului

Un politist din Bacau a fost ranit, vineri seara, dupa ce autospeciala in care se afla a fost lovita de un autoturism care nu i-a acordat prioritate.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier: Nu e nimic grav

Raed Arafat, seful DSU, a fost implicat intr-un accident rutier petrecut miercuri seara, insa in urma impactului nimeni nu a fost ranit. Potrivit lui Arafat, un sofer care vorbea la telefon a patruns pe contrasens si a lovit frontal masina in care se afla acesta, anunta Mediafax.

Teribil accident rutier pe un drum aglomerat din Suceava. Un barbat a ajuns in stare critica la spital dupa impactul frontal intre doua masini

Un accident rutier grav s-a produs in dimineata zilei de vineri, 20 decembrie, pe DN 17 A, intre localitatile sucevene Dornesti si Ratos. Doua masini s-au lovit frontal. in urma impactului, unul dintre soferi a ajuns in stare critica la Spitalul Judetean Sf. Ioan cel Nou.

Accident rutier soldat cu trei raniti, pe un drum judetean din Buzau

Traficul auto este blocat pe DN 2C la iesire din localitatea Padina, din cauza unui accident rutier soldat cu trei raniti. Potrivit IPJ Buzau, trei autoturisme sunt implicate.

Accident rutier soldat cu trei victime pe DN 66, in intersectia cu soseaua Calan - Hunedoara

Trei oameni au fost raniti intr-un accident rutier petrecut joi, in intersectia dintre Drumul National 66 si soseaua Hunedoara Calan.

Accident rutier mortal pe un drum comunal din Gorj. Masina s-a rasturnat intr-un sant

Un batran in varsta de 77 de ani si-a pierdut viata in urma unui accident rutier care a avut loc in aceasta dimineata pe un drum comunal din localitatea Farcasesti.

GRAV accident rutier in Arad! Doua masini s-au ciocnit frontal. Bilantul VICTIMELOR

Doua masini s-au ciocnit frontal, joi seara, pe DN 7, in judetul Arad, un barbat decedand, iar altul fiind grav ranit.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier in Capitala

Secretarul de stat Raed Arafat a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident in Bucuresti, masina in care se afla fiind lovita de un alt autoturism.

ştiri de la B1

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )