Libnet.ro
UNICEF

07:31

Bacaul, primul oras din Romania unde toate scolile se inchid si intra in scenariul rosu Suspectii de COVID, obligati sa se izoleze pana primesc rezultatul testului

Hotnews Hotnews,
 Bacaul, primul oras din Romania unde toate scolile se inchid si intra in scenariul rosu Suspectii de COVID, obligati sa se izoleze pana primesc rezultatul testului

Toate scolile din orasul Bacau se inchid si intra in scenariul rosu - cursuri exclusiv oline -, incepand de luni. De asemenea, in tot judetul va fi obligatorie purtarea mastii de protectie in toate spatiile publice, iar persoanele suspecte de COVID-19 sunt obligate sa se izoleze pana vor primi rezultatul testului, potrivit prefectului Sorin Ailenei. continuă pe Hotnews

Primul oras din Romania unde toate scolile se inchid si intra in scenariul rosu

Toate scolile din orasul Bacau se inchid si intra in scenariul rosu, incepand de luni. De asemenea, in tot judetul va fi obligatorie purtarea mastii de protectie in toate spatiile publice, iar persoanele suspecte de COVID-19 sunt obligate sa se izoleze pana vor primi rezultatul testului, au anuntat autoritatile locale.

Pensionarii au luat decizia categorica, dupa ce pensiile nu au fost majorate cu 40%. Se intampla acum intr-un mare oras din Romania

Guvernul Orban, fortat de votul din Parlament, va fi nevoit sa gaseasca banii necesari pentru a marii pensiile cu 40%. in urma declaratiilor lui Florin Citu acest lucru este imposibil, in contextul actualei crize economice generate de pandemia de coronavirus. Dar pensionarii au iesit in strada cerand majorarea cu 40 % Pensionarii au luat decizia .

Coronavirus: O localitate din Romania a intrat in aceasta dimineata in carantina, din cauza ratei mari de infectare cu Covid-19

Bucuresti, Suceava, Brasov, Prahova, Iasi,Arges, Bacau si Galatisunt locurile din Romania unde noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a atacat nemilos, in ultima perioada de timp. in urma exploziei.

Bacau: Toate scolile si gradinitele au intrat in scenariul rosu. Cursurile se vor tine doar online

Dupa ce, vineri, Romania a inregistrat un nou record negativde infectari cu coronanivirus, ComitetulJudeteanpentru Situatii de UrgentaBacau a decis ca toate scolile si gradinitele.

Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise! Anunt de ultima ora de la CNSU

In scurt timp va avea loc o sedinta de ultim moment a Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Capitala . Sedinta a fost stabilita dupa trimiterea unei adrese din partea Inspectoratului Scolar catre Prefectura. Anunt de ultima ora. Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise in ultima vreme, numarul cazurilor de COVID-19 din Bucuresti .

Consiliul Elevilor a facut marele anunt. Cursuri online pentru toti elevii din Romania

In contextul majorarii numarului de persoane infectate cu noul coronavirus, Consiliul National al Elevilor este de parere ca scolile ar trebui sa inceapa pregatirile pentru tranzitia la educatia exclusiv online. Anuntul facut de CNE. Cursuri online pentru toti elevii Din cauza faptului ca ne aflam pe un trend ascendent al numarului de infectari cu noul .

Satul-fantoma din Romania. Natura a inghitit cele mai multe case ale romanilor din zona. Ce s-a intamplat cu oamenii

Romania este una din cele mai frumoase tari din Europa. Dovada stau multe din locurile, parca scoase din basme. Undeva, in judetul Hunedoara, exista insa o localitate uitata de lume. Satul-fantoma din judetul Hunedoara in judetul Hunedoara, la 15 km de oras, exista un loc numit Lacul Cincis. Este considerat unul dintre cele mai mari .

MONITORUL SOCIAL: Romania detine primul loc din UE a numarului de lucratori in risc de saracie

Romania detine primul loc din Uniunea Europeana a numarului lucratorilor in risc de saracie, cu un procent de 15,7% in 2019, in conditiile in care media UE era de 8,9%, potrivit unui infografic Monitorul Social.

Primul canibal din istoria Romaniei, detalii infioratoare: Prima data i-am mancat

Canibalismul uman este actul sau practica oamenilor care mananca carnea sau organele interne ale altor fiinte umane. Cam asta ar fi definitia acestui act abominabil. De-a lungul istoriei au existat cazuri celebre de canibalism. in Romania au fost de-ajuns cateva cazuri de notorietate ca sa oripileze intreeaga opinie publica. Unul dintre acestea a fost si .

S-a logodit la 18 ani! Ce vedeta din Romania si-a luat familia si fanii prin surprindere

In urma cu 15 ani, o micuta domnisoara lua cu asalt topurile muzicale romanesti. Era o fetita venita din Republica Moldova si se numea Cleopatra Stratan. Melodia de atunci, Ghita, avea sa devina un hit cantat la toate posturile de radio. Cleopatra Stratan s-a logodit la 18 ani Acum, in 2020, acea fetita cu basmaua .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )