Libnet.ro
UNICEF

09:30

Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise! Anunt de ultima ora de la CNSU

Playtech Playtech,
Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise! Anunt de ultima ora de la CNSU

In scurt timp va avea loc o sedinta de ultim moment a Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Capitala . Sedinta a fost stabilita dupa trimiterea unei adrese din partea Inspectoratului Scolar catre Prefectura. Anunt de ultima ora. Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise in ultima vreme, numarul cazurilor de COVID-19 din Bucuresti . continuă pe Playtech

Slujbele in biserici, permise din nou in Arad. Masca, obligatorie pe o raza de minim 100 de metri fata de toate scolile din judet

Slujbelor religioase in biserici sau spatii inchise este din nou permisa in judetul Arad, cu respectarea distantei fizice, a decis Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. in ceea ce priveste.

Bacaul, primul oras din Romania unde toate scolile se inchid si intra in scenariul rosu Suspectii de COVID, obligati sa se izoleze pana primesc rezultatul testului

Toate scolile din orasul Bacau se inchid si intra in scenariul rosu - cursuri exclusiv oline -, incepand de luni. De asemenea, in tot judetul va fi obligatorie purtarea mastii de protectie in toate spatiile publice, iar persoanele suspecte de COVID-19 sunt obligate sa se izoleze pana vor primi rezultatul testului, potrivit prefectului Sorin Ailenei.

Ce vor face patronii de restaurante din Bucuresti dupa noile masuri: Multi operatori vor inchide definitiv si multi angajati vor ajunge in somaj

Restaurantele si cafenelele se inchid de miercuri in Bucuresti, potrivit unui anunt facut de prefectul Capitalei. Ce spun reprezentantii industriei legat de aceasta masura - Dragos Petrescu, presedintele HORA: Multi operatori vor inchide de tot si multi angajati vor ajunge in somaj. Decizia vine fara sa se stie cat timp vor fi restaurantele inchise si fara masuri pentru operatorii si angajatii din industrie, mai subliniaza reprezentantul patronatului.

Bacau: Toate scolile si gradinitele au intrat in scenariul rosu. Cursurile se vor tine doar online

Dupa ce, vineri, Romania a inregistrat un nou record negativde infectari cu coronanivirus, ComitetulJudeteanpentru Situatii de UrgentaBacau a decis ca toate scolile si gradinitele.

Ce se intampla cu angajatii din HORECA? Guvernul Orban, anunt radical de ultima ora

Vineri la Palatul Victoria, premierul Ludovic Orban a avut o intalnire cu reprezentatii HoReCa. El a spus ca Guvernul va continua sa plateasca somajul pentru angajatii industriei, in perioada in care activitatea este suspendata si ca se vor analiza masuri fiscale cu privire la sprijinirea antreprenorilor din acest sector. Ce se intampla cu angajatii din .

Toate scolile din municipiul Bacau intra in scenariul rosu. Cate cazuri de COVID-19 au fost depistate in ultimele ore

Decizia a fost luata in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si va fi pusa in aplicare de luni, 12 octombrie.

EXCLUSIV Adriana Iliescu si-a pregatit inmormantarea deja! Cate mii de euro a dat pe un loc de veci la cel mai scump cimitir din Bucuresti

In varsta de 83 de ani, cea mai batrana mama din Romania a pregatit totul pentru momentul in care va trece in nefiinta, inclusiv hainele cu care va fi imbracata. A devenit mama la 65 de ani Si-a dorit nespus sa aiba un copil, insa soarta nu a fost deloc blanda cu ea. Cu ultimele .

Elcen, despre caldura din Bucuresti: in aceasta iarna vom trece prin management de criza

Sistemul de termoficare din Bucuresti este in colaps. Ca in bancul cu Petrica si lupul, pana in acest an unii nu credeau ca suntem in colaps, dar iata ca toata vara cetatenii orasului Bucuresti s-au plans de calitatea serviciului, lipsa apei calde si lipsa parametrilor de apa calda, a afirmat Claudiu Cretu, administrator special al producatorului de energie termica Elcen, in cadrul unei conferinte a publicatiei Profit.

Liceul George Enescu din Bucuresti intra in scenariul rosu, dupa ce cinci persoane au contractat COVID-19

Liceul George Enescu din Bucuresti a intrat,joi, in scenariul rosu, dupa ce 3 profesori si 2 elevi au fost confirmati cu COVID-19. Cursurile se vor muta in mediul online pana pe21 octombrie,.

VIDEO Petrecere cu zeci de persoane, inghesuite si fara masti, intr-un club din Bucuresti. Politia a aplicat amenzi de 21.500 lei

Politia Capitalei anunta ca a aplicat amenzi de 21. 500 lei dupa ce intr-un club din Bucuresti a fost organizata o petrecere fara respectarea normelor sanitare de protectie impotriva coronavirusului. O inregistrare video de la petrecere, cu zeci de persoane dansand inghesuite si fara masti, a fost distribuita de Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )