Libnet.ro
UNICEF

20:30

O bacterie pune in pericol una dintre cele mai populare bauturi din lume. incalzirea globala contribuie la disparitia ei

Antena3 Antena3,
O bacterie pune in pericol una dintre cele mai populare bauturi din lume. incalzirea globala contribuie la disparitia ei

In 24 de ore, intreaga populatie consuma 1,6 miliarde de cesti de cafea. Este cea mai populara bautura dupa apa si ceai. Din punct de vedere financiar, cafeaua este al doilea cel mai tranzactionat bun dupa. continuă pe Antena3

Cele mai importante tranzactii pe piata constructiilor in plina criza

Piata constructiilor, desi traverseaza una dintre cele mai mari scaderi din industrie, in anii crizei inregistrand un regres de 40%, nu a fost ocolita de fuziuni si achizitii, interesul fiind unul crescut din partea companiilor de profil. De la.

FOTO Centrul de Agrement din Poiana Brasov, amanat cu un an. Investitia de 10 milioane de euro este una dintre cele mai mari din statiune

Firma care a inceput lucrarile a intrat in insolventa, astfel ca Primaria Brasov a trebuit sa obtina o extinderea termenului de finalizare pentru a nu pierde finantarea de 10 milioane de euro.

Top 10 cele mai frumoase momente muzicale din serialul fenomen Salvati de clopotel!

ADPM va invita astazi sa rememorati perioada in care urmareati cu sufletul la gura unul dintre cele mai iubite seriale ale tuturor timpurilor, Salvati de clopotel, prezentandu-va cateva momente muzicale de care fara indoiala va veti aduce aminte cu drag.

SLIDE FOTO Cele mai frumoase si nebune masini din lume

Cele mai frumoase masini concept sunt gazduite in aceste zile intr-un muzeu din SUA. De la firme americane la cele europene, fie ca sunt din anii 50 sau din 2010, modul in care au fost concepute arata creativitate si originalitate, dar nu neaparat si o viziune in timp. Nici una dintre aceste masini nu a fost produs in serie. Toate au fost create pentru a emotiona, mira si a crea idoli. In seria celor 14 modele intra o Lancia care masura doar 55cm de la plafon la sol, o masina-ou creata de parizieni in timpul ocupatiei naziste sau masina avion.

LG WebOS SmartTV 55LB63 Probabil cea mai buna implementare SmartTV de pana acum [REVIEW]

LG WebOS este cea mai noua implementare a conceptului de SmartTV si probabil una dintre cele mai bune, asa cum spune si titlul acestui articol. Multa vreme am fost impotriva SmartTV-ului, nu a conceptului in sine, ci mai degraba a implementarilor acestuia. Mi se pare foarte buna ideea ca televizorul din sufragerie sa detina toate componentele, atat cele de entertainment, cat si cele de social media si de navigare pe internet. Prima functie Smart pe care am intalnit-o pe un [].

Glamour: Helen Mirren, cea mai eleganta femeia a anului

Este una dintre cele mai apreciate actrite, dar iata ca nu sta prost nici la capitolul stil. Helen Mirren a fost numita Cea mai eleganta femeia a anului, de catre revista Glamour.

REVIEW LG WebOS SmartTV 55LB63: probabil cel mai bun televizoar inteligent de pe piata

LG WebOS este cea mai noua interfata pentru televizoare inteligente si este una dintre cele mai reusite. Am testat aceasta implementare pe televizorul LG Smart TV 55LB63 si am fost placut impresionati.

REVIEW LG WebOS SmartTV 55LB63: probabil cel mai bun televizor inteligent de pe piata

LG WebOS este cea mai noua interfata pentru televizoare inteligente si este una dintre cele mai reusite. Am testat aceasta implementare pe televizorul LG Smart TV 55LB63 si am fost placut impresionati.

Simbol al Baii Mari, la un pas de disparitie. Cel mai inalt furnal din Romania poate fi distrus

Baia Mare este la un pas de-a ramane fara unul din edificiile care a fapcut-o cunoscuta pe plan mondial. Este vorba despre turnul fostului combinat Phoenix, una dintre cele mai inalte constructii din lume.

FOTO Cea mai moderna piata din Moldova va fi inaugurata la Vaslui. Lucrarile la Piata Vidin, in linie dreapta

Pana la sfarsitul acestei luni, municipalitatea anunta finalizarea lucrarilor la Piata Vidin, din municipiul Vaslui. Noua piata va fi una dintre cele mai moderne din zona Moldovei, dupa cum spun autoritatile. Comerciantii si producatorii isi doresc spatii pentru vanzare, astfel ca batalia pentru a prinde un loc se da inaintea finalizarii lucrarilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )